Lukijat

tiistai 26. toukokuuta 2015

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Aiheenamme oli JAPANI. Siinäpä oivallinen runsauden sarvi! Molemmat olimme hiukan samoilla linjoilla kun kirsikankukat tulivat heti mieleen. Merisinin upea ATC on kuin matkailumainos ikään.
Kaikki tarpeellinen, lippu ja mahtava lumihuippuinen vuori kirsikankukkaoksan lisäksi! Todella upea. Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista.

Minullakin kirsikankukkaa
-Kirsikankukkien aikaan-
Geisha puistossa jossa lyhtyjä koristeena. Kun alkuun pääsin tein vielä kaksi japanilaisaiheista korttia. Tällä kertaa bonsai oli innoituksena.
-Pagodi ja bonsai- vapaa
...ja vielä samoilla leimasimilla mutta eri taustapaperilla.
-Pagodi ja bonsai 2- varattu
***
Tanssireissu Iitiä lavalle takana ja sen päälle vielä pistäytyminen kylässä. Iitiässä kansaa aika lailla. Sää suosi, joskin tuuli aika lailla ja se sotki monen daamin hienosti laittamat hiukset aina kun oviaukon kohdalle sattui menemään/joutumaan.

Muuten tuuli oli tervetullut viilentäjä!

Ei niin kylmää tilaa olekaan, ettei tanssiessa hiki tulisi. Eikä todennäköisesti istujienkaan tarvinnut palella kun ulkona mittari näytti kahtakymmentä :)

Tarjoomukset sen seitsemää sorttia, jopa kotitekoisia karjalanpiirakoitakin kahdella päällyksellä, sämpylöiden ja voileipien lisäksi ja elttapullaa. Ei tarvinnut nälkäisenä olla pitkämatkalaistenkaan.

Orkesterissa saksofoni mikä aina plussa. Kun sitä vielä taiten soitettiin, saavat soittajat muutenkin hyvän musiikin plussia :) Timo Forsmanin orkesteri oli mallikas esimerkki hyvästä bändistä. Kaikki tuntuivat tykkäävän ja myös taukomusiikki oli tanssittavaa. Aina ei edes huomannut milloin live vaihtui levyksi niin hauskaa oli.

Kotona ei sitten paljoa tullut tehdyksi tänään, vaan ainahan on se kuuluisa huominen jolloin kaikkea tehdään ahkerasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!