Lukijat

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Tyttövauvalle

Allsorts Week 307   Quick and Simple does it - Yksinkertaista ja helppoa sen olla pitää.
For Little Baby Girl!
Embossed Background, Die Cut, Text - Simple!

Simppelisti kortti vaavelille. Kohokuvioitu taustapaperi, stanssattu  vaunukuvio, jota väritin hiukan tussilla tyttövauvaa markkeeraamaan ja onnitteluteksti.
***
Auringonpaisteinen ja kovinkin keväinen sää. Kukkapenkeistä alkaa vihdoin puskea tulppaanien tötteröitä ja muidenkin kukkien alkuja. Kohta pääsee jo pihaakin haravoimaan!

Kuitenkin ensimmäinen kiire oli mennä suihkuun ja kierrellä parit paplarit päähän, kas kun Tirilässä vihoviimeiset päivätanssit tälle keväälle! Sinne matkasi autolastillinen iloisia immeisä ja jotta ilo olisi vielä suurempi, tuli bussilastillinen vierailijoita Haminan/Kotkan suunnalta.

Tällä kertaa oli lähinnä pariskuntia, joten vakiporukan mukaan lukien melkein yhtä paljon miehiä kuin naisia. Mikä on aina hyvä juttu. Kaikki saivat tanssia, siksihän sinne oli tultukin.

Kahviossa herkkuja monenlaisia, kahta sorttia leipiä, omenapiirakkaa ja vielä keksejäkin. Ei tarvinnut pitkämatkalaistenkaan nälässä kotiin lähteä!

Ihanaa oli!

Ja kun alkuun päästiin suunnattiin vielä myöhemmin iltapäivällä alkaville tansseille Simpeleen Teboilille. Ihan senkin vuoksi kun omalla paikkakunnalla tanssit, niin pitää niitä suosia, mutta myös siksi, että olin tehnyt treffit sinne kortinostajan kanssa.

Kortti kelpasi ja pari muutakin korttia möin, joten ei turha reissu ollenkaan :)

2 kommenttia:

  1. A totally delightful baby card, nice design and looks great in white with just the hint of pink.

    Many thanks for sharing with us at Allsorts challenge.

    B x

    VastaaPoista
  2. Ihanan suloinen kortti vauvalle;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!