Lukijat

torstai 30. huhtikuuta 2015

Tyttö, kissa ja kimallusta

I Love ProMarkers #267   Release the Glitter! - Kimalle valloilleen! 
For Mother with Flowers and Glitter
Tyttönen kissan kanssa melkein peittyy valtavan kukkapuskan viereen! Tekstikin sai yllensä kimallusta kun sitä haasteessa pyydeltiin. Kimallusta myös tyttösen puserossa, kukkasissa ja reunuksena kuvassa, sekä alla olevassa paperipalasessa.
ProMarkers: Ivory, Vanilla, Meadow Green, Apple, Baby Pink, Rose Pink
Flex Markers: Putty, Almond, Tea Rose
***
Koko päivän olemme saaneet nautiskella upeasta auringonpaisteesta! Tosin hurjan tuulen kera joka onneksi päivän mittaan tasoittui tavan tuuleksi. Mikäs on ollessa ja eläessä :)

Käväisin ruokakaupassa, onhan Vappu tulossa ja kaupat kiinni huomenna. Armaani sillä aikaa jalkahoitolassa hemmoteltavana. Pudottelin matkalla kirjat Kirjaston palautuslaatikkoon, kun ei ollut vielä auki. Toivon mukaan seuraavalla reissulla ehdin hakea uutta luettavaa!

Kotosalla kupeksin edestakaisin tehden vähän sitä ja vähän tätä ja ulkona nauttien ilman ihanuudesta vähän sielläkin. Ei siis mitään maata kaatavaa, eikä edes kovin tärkeää tekemistä, kunhan vaan oleskelin :) Välillä on ihan kiva, kun työt eivät kaadu päälle, eikä ole kiire minnekään.

Kun kaupoista ei löytynyt mieleisiä serpentiinejä, kihartelin lahjanauhoja! Nyt roikkuu lampusta ja kiemurtelee kukkavaasissa valkeita ja punaisia kiharaisia lahjanauhoja :) Yllättävän hauskalta nekin näyttävät ja heti tuli Vappuinen olo...

Oikein rentouttavaa ja iloista VAPPUa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Lovely card and great colouring. Thanks for joining the challenge at I love Promarkers.
    Liz x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!