Lukijat

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Tyttö ja mollamaija

Mo's Clubhouse Contest #1   Spring - Kevät
Happy Spring Birthday!
Mo Manningin digileimakuvassa tyttönen katsoo ylöspäin mollamaija sylissään. Iloitsevat varmaan keväästä ja tanssivat onnessaan! Kukkia ja perhosia pyörii mukana muutama...

Värittelyt ProMarkereilla. Taustan ruutupaperista raamit kuvalle ja tausta tekstille. Tulppaanipaperista irtokukkasia ja lisänä vielä paperipitsiä hailean vihreänä. Pitsiä koristelin puolihelmillä.
***
Huhtikuu alkoi ainakin meilläpäin lähes poutaisena. Ei sadetta mutta sen verran kosteutta ilmassa, että auton tuulilasiin jokusen pisan sai tiivistymään ajaessa. Töllillä tanssittiin aika harvalukuisessa joukossa mutta vakitanssijat mukana ja muutama uusikin. Kerrassaan herkullinen tilanne meille naisihmisille: Miehiä selvästi enemmän! 

Päästiin kerrankin oikein valkkaamaan naistenhaun aikana :)

Ylimäärä miehiä tarkoitti tietenkin myös sitä, että joka pelille riitti tanssittajia, joskus kaksikin yhtäaikaa pokkaamaan, joten jos ei jaksanut, piti hyvissä ajoin liueta vessaan tai ulos jäähyttelemään. Tämä tilanne tuskin toistuu ihan lähiaikoina joten pidimme tietenkin hauskaa koko rahan edestä :)

Kotimatkalla tien sulki heti keskustan jälkeen tehtaan alueen edessä seisovat hälytysajoneuvot. Kotiin ei siis päästy suorinta tietä vaan jouduimme kiertämään takaisin päin ja ajelimme kotiin maisemareittiä. Tuskin mistää todellisesta hädästä oli kysymys, näin päättelimme, sillä mitään hälytystä ei ollut annettu, eikä tuntunut savun hajua tai muutakaan outoa.
Kehotettiin vain menemään muualta, tästä ei pääse läpi ja sillä siisti. Sinänsä outoa käytöstä. Minusta olisi pitänyt huolestuneita valistaa asiasta, eli onko tosi hätä vai mikä ja kertoa turvallinen reitti kotiin ainakin!

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja ihana tuollainen tanssiharrastus naistenhakuineen

    VastaaPoista
  2. Hi Loreal!! I haven't seen you in a while! Am delighted to see that you're still creating gorgeous cards!! This is just beautiful! I love those tulip papers! I'm so glad you've joined us for our first ever coloring contest here at Mo's Clubhouse Blog!! Hugs, Pat Frank

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!