Lukijat

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Soitto on suruista tehty

P*skarteluhaaste #272   Aprillia, Aprillia eli mitä vain
So sad to be apart...
Tämä kortti jos mikä on niitä itsekseen syntyviä, jotka suorastaan kertovat mitä laitan mihinkin. Eli ei tilaustyö, ei onnittelu, ei mitään varastoon, vaan puhtaasti tunnetta.

Mustalle kiiltävälle paperille valkeaa maalia sabluunojen läpi. Sen alle palaset ruskeasta kartongista jossa vaaleaa kuviota. Palanen pianonkoskettimia ja kuva pariskunnasta joka joutuu eroon toisistaan. Miksi, sitä en tiedä.

Minun elämääni tämä kortti ei toivon mukaan mitenkään muuten liity kuin että olen sen tehnyt. Tämä vain muotoutui näin.

Kuvaustekniikan puutteeni takia näyttävät pianonkoskettimet olevan vinossa, unohda se.
***
Ensimmäisen kerran elämässäni kävin tänään 90-vuotis syntymäpäivillä! Oli oikein ruokajuhlat ja kaikki tarjottavat viimeisen päälle. Juhlijoita oli porrastettu, etteivät kaikki tulleet samantien. Ajateltiin varmaankin myös synttärisankarin jaksamista.

Hauras hän toki on mutta sisukas ja omalla tavallaan hyväkuntoinen. Jokaiselle oli hyvä sana ja halaus. Suku oli juhlat järjestänyt ja tilat antanut käyttöön. Meillä oli mukavaa ja viihdyimme melkein liiankin pitkään herkkujen ja mukavan jutustelun äärellä :)

On aina kiva tavata sukulaisia ja tuttuja joita harvemmin muulloin näkee!

Aurinkokin suvaitsi hellitellä aina silloin tällöin ja heti oli keväisempi tunnelma. Lumet alkavat pikkuhiljaa taas sulaa ja märkä pihammekin jos ei nyt suorastaan ole kuivunut, niin ainakin oikeaan suuntaan menossa :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tunteikas kortti.

    Tuollainen juhla on hauska. Enpä ole koskaan päässyt 90-vuotisjuhliin. Ihanaa nähdä tuttuja kivoissa merkeissä.

    VastaaPoista
  2. cheap nike free 5.0 mens was. hurried to cheap nike free 5.0 womens the Secretary before the cheap nike free 5.0 mens Secretary said, this kid hinder our law enforcement, but also beat us. Is his. cheap nike free 5.0 mens One chased pointing cheap said. The Secretary asked who it cheap nike free 5.0 mens Two inspectors finally nike free 5.0 running shoes sale saw the savior.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!