Lukijat

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Satumaiset onnittelut

I Love ProMarkers #265   Many Happy Returns - Oikein paljon Onnea
Many Happy Returns - Fairy Gongrats!
Keijuneitokainen väritelty keltaisen ja vihreän sävyissä kuten korentokin. Samoja sävyjä aluspaperissa säteittäin ja myös kohokuvioidussa paperissa josta osa neliöistä irrotettu.

Kun käyttää ohutta paperia ja yrittää kohokuvioida, saa tulokseksi useimmiten reikiä ainakin johonkin kohtaan paperia. Tässä tapauksessa tein niin ihan tarkoituksella.

ProMarkers: Ivory, Blush, Sienna, Meadow Green, Apple, Yellow, Canary, Blue Pearl
***
Eilisiltana sen verran myöhään kotiin Helsinginreissulta, etten kirjoitellut tänne ollenkaan. Tänään sitten nukuttiinkin pitempään aamusella ja herkuteltiin pitkän kaavan mukaan juustomunakkailla ja jälkiruokakahveilla jo ihan sunnuntainkin kunniaksi. Mutta tottakai siksikin, että kahtena edellisenä aamuna jouduttiin heräämään ennen ylösnousua, kun perjantain oli renkaidenvaihtoaika kahdeksalta Särkisalmella ja eilen puoli kahdeksalta tehtiin lähtöä Helsinkiin.

Tänään matkattiin Savonlinnan suuntaan Silvolan Nousulaan iltapäivätansseihin. Lähtiessä viskoi räntää ja vettä vuorotelen ja yhtäaikaa ja taivas paksussa harmaassa pilvessä. Punkaharjun kohdalla lopetteli satamista ja perillä oli jo ihan selkeää ja lämpöasteitakin kaksi, kolme!

Simpeleellä oli satanut koko ajan, välillä rankastikin ja satoi yhä kun kotiinkin tultiin :(

Onneksi aamulla lämmitin uunia, ei nyt kosteus kapeloihtele sisällä ainakaan! Lämmintä riittää ja koti tuntuu mukavalta ulkoilman jälkeen. Passaa katsastaa vaalien tulosta TV:stä jos maltan, kun täällä netissäkin on vaikka mitä katseltavaa :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!