Lukijat

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Ruusu ja rusetti

Allsorts Week 308   Bring on the Bling! - Kimallusta näkyviin!
A Rose and a Big Bow
Bling: Stars
Tätä korttia voisi kuvata vaikka 'otetaan mitä löytyy' kortiksi. Eli käärepaperista leikattu ruusu nuottien ja kultanauhan kera,  muhkea rusetti mainoksesta!

Jotain ostettuakin sentään: Metalliset punaiset kukkaset ja niiden keskustoina tähtitimantit. Pienet tähtitimantit vielä koristamaan kultanauhakohtia.

Taustapaperi saatu Enkulilta. Alimmaisena punainen kartonki.
***
Minulle ihka uudessa paikassa käytiin tänään iltapäivätansseissa, eli Puumalassa. Komean sillan yli ajettiin ja sieltä näkyi päämäärämme keltainen iso rakennus korkealla mäellään nököttämäässä. Sinne autolla päästäkseen piti ajella ohi ja palailla muutaman käännöksen kera  ja kavuta kapoista jyrkkää mäkeä. Piha pieni ja parkkitilaa vain muutamalle autolle!

Linja-auto toi väkeä meidän jo paikalla ollessa Sulkavalta ja joutui tanssien jälkeen peruuttamaan koko jyrkän mäen takaisin alas!!!

Aluksi näytti, että ihan turha reissu, kun väkeä vain kourallinen ja nekin pariskuntia mutta siitäpä meno parani ja tunnelma nousi kilpaa auringonlämmittämän ilman kanssa.

Kotiin tultua kävimme vielä ottamassa kuvia sukukirjaa varten ortodoksiselta hautausmaalta. Kyllä luonto alkaa olla kaunis. Uutta ruohoa pukkaa jo tuppaina sieltä täältä ja kaukaa katsoen pellotkin viheriöivät hennosti! Tarvittiin vain vettä ja nyt sitten päälle vielä lämmintä.

Vettä tulikin viime yönä ja vielä aamullakin oli kosteaa ja pilvessä koko taivas. Pian se vaihtui keväiseen puolipilviseen ja nyt sinistä taivasta näkyy enemmän kuin pilviä. Hyvä!

3 kommenttia:

 1. Jälleen kaunista täällä.
  Kurkkaa blogiini, siellä olisi uudelleen aloitettu musiikkihaaste odottelemassa

  VastaaPoista
 2. Upea juhlakortti!
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen.
  Hauskaa Vappua;-))m

  VastaaPoista
 3. Lovely! Thank you so much for entering in our bling challenge at Allsorts!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!