Lukijat

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Rippikortti omatekoisella taustalla

Simon Says... Make Your Own Background - Tee itse tausta
On Your Confirmation Day
Background made with Plastic Wrap and Inks

Vielä löytyi muovikelmuleimailtuja papereita tähänkin haasteeseen sopimaan. Tausta siis tehty leimailemalla eri ruskeilla Distress Inkeillä talouskelmulle ja painamalla valkoinen paperi kaiken päälle.

Kuvan alla valmis leike, sen värittelin ruskeilla hinkkaamalla kuivuneella leimasintyynyllä. Alunperin vaalean kellertävän ruskea.

Ruskeita sävyjä käytin ProMarkereistakin kirkkokuvaan. Lisänä hopeinen risti ääriviivatarra.
***
Vihdoin viimein kesärenkaamme saapuivat rengasliikkeesen ja saimme ajan heti kahdeksaksi jolloin liike aukeaa. Taivaalta mätti rännänsekaista vettä, täydellinen sää siis vaihtaa kesäisiin!

Veikkailimme kuinka kauan menee vaihdossa. Armaani, joka on vaihtanut ennenkin, arveli vartti, parikymmentä minuuttia plus toisten renkaiden irrotus. Minä muistelin, että viimeksi kun piti ottaa vanteet ja siirtää ne uusiin renkaisiin meni iäisyys ja veikkasin tuntia.

Molemmat olimme väärässä. Meni puolitoista! Siis koskaan en ole nähnyt mokomaa sekavuutta työnteossa. Ihan varmasti nuoret pojat osasivat työnsä ja olivat ahkeria, mutta kun ensin tuumataan ja juoksennellaan edestakaisin ja sitten kukaan ei kerro kuka ajaa mihinkin kohtaan ja sählätään joka asiassa viimeisen päälle, meneehän siinä aikaa...

Onneksi ei sentään ajanmukaan maksettu vaan taksan! Ja että siellä oli kylmä vaikka sisällä odoteltiin.
 
No nyt on alla ihka uudet kesärenkaat ja ajossa toimivat hyvin. Sääkin selkeni päivän mittaan välillä jopa aurinkoiseksi. Olisiko ollut enne kuitenkin tuo vaihto?

Muistin käydä postissa pakettia hakemassa ja ruokakaupassakin käytiin sekä kukkakaupassa huomista aikaista lähtöä ajatellen. Helsinki määränpäänä ja saman päivän aikana tullaan takaisinkin! Siinä sitä istumista riittääkin. Minä kun olen tunnetusti maailman huonoin istuja. Jaksan seistä ja varsinkin liikkua lähes kuinka kauan tahansa mutta käypäs istumaan - ei onnaa ollenkaan. Varsinkin jos ei ole selkänojaa tai selkänoja on suora, kova, matala tyyliä kirkonpenkki...

No, pitää vaan pysähdellä usein ja kipaista vaikka auton ympäri pari kierrosta, kyllä se siitä. Ja kun ajattelen kuinka kiva onkaan pitkästä aikaa nähdä mukavia sukulaisia!!!Eiköhän pikku epämukavuudet unohdu.

Tämä päivä on kortteilun osalta sujunut mukavasti. Olen saanut paljon aikaiseksi. Varsinkin rippikortteja on alettu kysellä, joten niitä teen kovalla tohinalla. Täälläpäin rippijuhlat ajoittuvat viikkoon juhannuksen jälkeen mutta ympäristökunnissa ja kai muuallakin monet käyvät riparin koulun ohella ja ripillekin päästään jo kouluvuoden aikana.

2 kommenttia:

  1. What a lovely serene scene, Loreal, and I love how the background turned out! Thanks for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti ja kiva muovikelmuleimaitu tausta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!