Lukijat

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Rippikortti kirjastanssauksella

Chocolate, Coffee and Cards #89   Use a Die Cut - Käytä leikekuvaa
Confirmation
Mustavalkoisia kuviopapereita sisältävästä lehtiöstä löytyi käyttökelpoisia palasia tähän korttiin. Tarvitsin vain suikaleen keskelle valkoisella kantattuna kuviosaksilla reunat leikaten ja aluspaperin.
Stanssattu avoin kirja johon leimailin ensin ruskealla, sitten mustalla Versa Fine värillä saman neitokaisen kasvot hiukan eri kohtiin.
Koristeena hopeinen ääriviivatarraristi.
***
Luvattiin oikein lämmin päivä ja aurinkoa vaan saatiin kyllä vain alle kymmenen astetta ja raakaa tuulta Siperiasta! Jopa sataa ropsauttikin vielä lyhyesti iltapäivällä!! Ei siis haravointia vieläkään ja kun huomiselle on luvassa sadetta ihan kamalasti, voin rauhassa laiskotella :)

Tottakai olen kortteillut, eihän se ole työntekoa. Ja muutenkin viettänyt laatuaikaa kotosalla.Suurimman osan päivästä vei kuitenkin ruuanlaitto ja kahvinkeitto  kaikkinensa, kun oli apukäsipapri oli katonteossa ja kantelin kahvit alas rantasaunalle, ettei miesten tarvinnut tulla talolle asti taukoilemaan.

Tein lihapullia uunipellillisen, tosi näppärä tapa kun on paljon jauhelihaa! Ei paistamiskäryä,  eikä koko ajan tarvitse olla kääntelemässä. Siistiä ja tehokasta.

Ruoka-aikaan sentään malttoivat tulla tänne asti ja pitää hiukan hengähdystaukoa. Nyt armaani yksin taivuttelee vielä peltejä ja saimmepa juuri vieraan jolle kahvit tulossa. Tuliaisina keisarinkruunujen alkuja!
---
Kahviteltu on ja kiitelty tuliaisista joten joudan taas höpöttelemään :)

Nyt on sitten kiiruusti keksittävät mihin uusi kukkapenkki laitetaan ja alettava tosi toimiin, viimeistään huomenna. Olisi tosi hieno juttu saada ne kasvamaan talon seinustalle vaan kun maa on katettu routaesteillä ei kaivaminen ainakaan tule kysymykseen... ehkäpä joku erillinen laatikko...tai isoja ruukkuja...?   Vinkkejä otetaan vastaan mieluusti!

2 kommenttia:

  1. Beautiful creation , love the die cuts you used , thanks for joining the challenge at Chocolate Coffee and Cards ..DT -Crystal

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!