Lukijat

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pyöräilevä tyttönen

I Love ProMarkers #263   Kids have Fun - Lapsilla on hauskaa
It's Fun, it's Spring, almost Summer and She'd got a new Bicyckle!

Asfalttitiet on ehditty jo harjata talven hiekasta ja silloinhan voi alkaa ajella pyörällä! Varsinkin jos on jo sen taidon oppinut ja saanut ihka uuden, entistä isomman ja kauniimman polkupyörän!!

Bildmålarnas pyöräilijätyttönen hempeissä väreissä. Värit valikoituivat taustapaperin mukaan. Hiukan lisäsin tummempaa lilaa perhosen siipiin ja kukkasiinkin, että erottuvat paremmin. Laitoin väriä myös Heidin Korttipajan Onnea-tekstiin.

Kaksi kukkaa koristeeksi päällekäin, molempien terälehtien kärkiin ProMarkeria ja kimalletta. Kiekurat kirjekuoren sisustaa ja lisäsin keväisen vihreät vehreät lehdykkäiset vielä ja yhden sinertävän dropsin kukan keskelle.

ProMarkers:
Bildmålarnas Girl: Ivory, Blush, Pastel Pink, Meadow Green, Lime Green, Lilac, Yellow, Gold.
Butterfly and Flowers on Background Paper: Lilac, Amethyst
Flowers with Blue Drop: Amethyst. Sky Blue, Rose Pink
Text Onnea: Lilac
***
Tosi pitkä perjantai!
Muistan kuinka pitkiä nämä olivat lapsena, siis ikuisuuksien mittaisia. Ei saanut mennä edes ulos leikkimään, ei naapuriin toisten lasten luo eikä mitään kivaa. Oltiin vaan ja odotettiin päivän loppuvan...

No nyt aikuisena sentään saa itse määrätä tekeekö mitään vai ei mutta pitkä tämä päivä on aina vaan.

Olen ehtinyt tehdä rästitöitä, mikä on hyvä asia, ilman muuta. Olen koristanut kotia pääsiäisen viettoon vaihtamalla liinat keltaisiksi ja vihreiksi. On keväänvihreitä kynttilöitä ja oranssejakin ja keltaisiakin yksi yöpöydällä. Tulppaanit maljakossa oranssin keltaisia, keittiön pöydällä munanmuotoinen kaiverrettu kynttilä ja hyllyillä ja ikkunalaudoilla juoksentelee pieniä tipusia!

Kun en muuta keksinyt, tekemistä siis, painelin tihkuisen kosteaan ulos ja leikkelin maljakollisen pajunkissoja. Samalla 'pelastin' muutaman kuusentaimen rikkaruohojen ja vatukkojen syleilystä. Leikkelin kaikki kuusiin sattuvat varvut poikki ja talloin tuhottoman monta piiitkää nokkosen ja ties minkä kasvin kuolevaa kasvustoa.

Onneksi olin hoksannut laittaa kumihansikkaat käteen sillä pelastusoperaatio oli aika märkää puuhaa :)

Kuusentaimien ympäriltä oli kyllä poljettu rikkaruohot maahan syksyllä mutta lumi, tuuli ja ties mikä oli painanut niistä osan puuparkojen päälle ja lomaan. Nyt saavat oikoa oksiaan rauhassa!

Pääsiäisen tunnelmaan päästiin katsomalla Matteus passiota TV:stä. Upea kirkko! Ja totta kai upea esitys. Ihan koko kolmea tuntia emme sentään istuksineet paikallamme, vain alkua vajaan tunnin verran.

2 kommenttia:

  1. Voi kerrassaan...
    Miten voikaan olla ihanasti koottu kortti ja värimaailma

    VastaaPoista
  2. This is so sweet, love the image and all the detail on your card. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!