Lukijat

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pohjapaperiin leimailtu kortti

Simon Says...Happy Birthday - Hyvää Syntymäpäivää
Happy Birthday
Stamped on the self-made background Paper

Tämäkin taustapapri on tehty leimailemalla tuorekelmulle ja painamalla valkoinen paperi sen päälle. Sitten leimailin tuon kello- ja kukkakuvion. Vielä pari korentoa ja onnitteluteksti. Kaikki leimailtu suoraan pohjapaperille.

Vähän värittelyä ProMarkereilla.
***
Pääsiäinen on sujunut mukavasti ja nyt kun saatiin vielä oikea sunnuntai sääkin! Mikäs on ollessa. Aurinko helottaa siniseltä taivaalta ja lintuset laulavat sydämen kyllyydestä.

Harakkapari on jo jonkin aikaa rakentanut pesää kirsikkapuuhun mutta ei sitten kuitenkaan entisen pesän korjailu miellyttänyt kun pykäävät innolla toista viereen! On hauska seurailla lintuja niiden hakiessa aina uusia ja uusia risuja rakennustarpeiksi.

Vain yksi uros fasaani käy enää ruokintapaikalla ja sekin viipyy vain hetken. Taitaa olla niilläkin muu kuin syöminen mielessä! Pikkulintujen sirkutusta kuuluu yhä vain enemmän auringon paisteen myötä ja kevättä kohti mennään taas harppauksilla.

Lumet sulavat ja tiet ja pihakin alkavat kuivahtaa kivasti. Kohta voi kai autonkin pestä!

Tänään ajeltiin aika kauas kotoa, eli Kiteen suuntaaan Puhokselle tanssimaan. Siellä ei kovin paljoa vakiporukkaa näkynyt mutta paikallinen tanssiporukka kylläkin ja jokunen uudempikin kasvo vilahti tanssin pyörteissä.

Tarjoomukset herkullisia kuten täällä aina. Kinkkuvoileipiä, rukiisia sellaisia, ja vielä maustekakkupalanen makeana kuuluivat lipun hintaan. Hyvin tuntui kaikille maistuvan ja jotkut kävivät kahteenkin otteeseen kahvittelemassa.

Pöydät oli koristeltu Pääsiäisen väreihin ja suklaamunia, yksi kukkokin ja kukkasia niin tarjoilupöydällä kuin kahvipöydissäkin. Siistiä ja viihtyisää. Ja tottakai ystävällisiä ja iloisia ihmisiä!

2 kommenttia:

 1. Gorgeous, beautiful card
  Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
  Luv
  Debby

  VastaaPoista
 2. adidas australia sale adidas australia sale I am afraid that they adidas australia sale have been hacked or cheap was sliver captured. After cheap adidas originals the escape, Mito to lose  believe cheap adidas originals in yourself again refused to provide their adidas factory outlet own flour. adidas australia sale ground, buckle under the cheap adidas originals gantry potential buyers money, and Mito claimed to have no longer

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!