Lukijat

torstai 16. huhtikuuta 2015

Perhosia kohokuvioituina

Simply Create Too # 83   No Digis or Stamped Images - Ei digi- eikä leimakuvia
For my Grandgrand child...with embossing Folder, Alfabets from Heyda, distress Inks and a wooden Number with glitter on and a little wooden bird.

Piti siis tehdä kortti jossa ei leimailtua, eikä digikuvaakaan. Vähän aikaa piti miettiä, että mitenkäs sitten se kortti oikein tehdään!

Vaan sopivasti tuli Quick Card lehden kylkiäisenä perhoskohokuviointikansio. Sillä paperiin kuviot ja päälle monen montaa eri väriä! Osan perhosista leikkelin osittain irti pohjasta, alta näkyy vihertävää paperia.

Kirjaimet irrottelin Heydan levystä, ovat valmiiksi lähes irti stanssattuja. Numero on puinen, siihen väriä ja kimalletta päälle. Koristeena vielä puinen leikelintunen joka sekin sai väriä yllensä.
***
Kiireinen aamu. Suihkuun heti puuron syötyä ja matkaan. Tällä kertaa Inva kammarille kuukausitapaamiseen jossa myin korttejani. Aika lailla ihmisiä kävikin kahvilla, juttelemassa ja korttejakin ostamassa. En suinkaan ollut se varsinainen vetonaula vaan Eksoten puolelta oli uusi henkilö kertomassa aivan uudenlaisesta toiminnasta jota juuri ollaan käynnistämässä.

Kysymyksiä sai tehdä kahvittelun lomassa. Jotaikin asioita siinä rupatellessa selvisikin. Ainakin kynnys mennä lisää kysymyksiä esittämään paikan päälle madaltui!

Sain muutaman tilauksen erityiskorteista myytyjen lisäksi, joten ei hassumpi parituntinen!

Iloisessa seurassa se hurahti nopsaan. Niin iloisessa, että unohdin vallan käydä postissa jossa paketti odotteli:) No onneksi se ei sieltä ihan heti katoa. Huomenna menemme vaihtamaan autonrenkaat kun ovat nyt vasta saapuneet. Sillä matkalla käydään tottakai kauppassa ja toivon mukaan muistan piipahtaa myös Postiin!

2 kommenttia:

 1. Ihana perhoskortti. eipä tuo kuvia kaipaakkaan! Idea mahtava. hyvä hyvä

  VastaaPoista
 2. Love those beautiful butterflies - they look poised to flit right off your card!! Lovely card!! Thanks for joining us at “Simply Create Too”, hope to see you next time!!

  DT-Member SCT
  Taunya Butler
  http://daisiesgirl.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!