Lukijat

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Mehiläinen, muurahaisia...

I Love ProMarkers #266   Bugs - Hyönteisiä
Bugs for He who loves to look at the Bugs!
Hunajainen väritykseltään ja kuvina kaikenlaista mönkijäistä ulkoa :) Lapsonen rakastaa ihmeellisia olentoja joita ulkona voi nähdä sitä mukaa kun maa paljastuu ja lämpenee.

Muurahaiset marssivat jonossa etsien rakennusaineita ja ruokaa. Mehiläinen kurkkii kennostaan, joko on aika mennä etsimään siitepölyä ja perhonenkin yrittelee lennellä auringon lämmittämin siivin kukkaruukun ympäri.

Kuka istuukaan kukkaruukulla? Sadussa voi lapsosellakin olla siivet!
 
Piirsin viivottimen avulla ristiin rastiin viivoja ja värittelin näin saatuja alueita erilaisilla keltaisen sävyillä. Vihreääkin tarvitsin kukan lehtiin ja lapsoseen.

ProMarkers:  Ivory, Blush, Sienna, Yellow, Gold, Meadow Green, Grass
***
Kovin on tiukassa kevään lämpeneminen. Yhä vaan tuulee ja pilvet murjottavat tiukasti taivaalla. Ei siis  aurinkoista sunnuntaita tällä kertaa. 

Eilen laitoin vihdoin illalla,  juhlista palattuamme, saamani keisarinkruunun alut laatikoihin jotka armaani oli tehnyt yllätyksekseni. Olin ajatellut käyttää ylimääräsitä vanhaa ja kulunutta laatikkoa ja sitten joskus kun saan uudet, siirtää niihin.
 
Vaan nyt nököttävät puulaatikot rappusten kahta puolta ja alut, ainakin vielä, näyttävät olevan hengissä. Luonto kyllä on kovasti innolla työntämässä vaikka minkälaista kasvua esiin huolimatta öisistä pikkupakkasista!
 
Sisälläkin kasvun ihmettä voi seurata. Huomasin pelakuihin ilmestyneen nuppuja! Leikkasin yhden pari päivää sitten alas ja laitoin oksat juurtumaan varmuuden vuoksi, jos vaikka onnistuisin kolkkaamaan viimevuotiset vaan nepä yllättivät taas kerran siis aloittamalla nuppuilla!

Paavalinkukkasistakin kolme alkaa kukkia, joten peukut pystyyn, että loputkin hoksaisivat olevansa kukkivia kasveja, eikä kuten lepokauden aikana, pelkkiä viherkasveja. Tosin nättejä niinkin...
 
Siinä missä armaani suvereenisti pyöräytti eilenaamulla uppomunia, minä onnistuin polttamaan pekonit jotka laitoin uunipellille, ettei tulisi niin paljon käryä. Vaan kun avasin uuninluukun alkoi palohälytin huutaa kuin viimeistä päivää!

Luukku kiinni ja sukkelaan ja tuolille kurottamaan hälytintä irti. Että siinä on kamala ääni!

Ei niistä pekoneista ollut ruuaksi, onneksi jääkaapissa oli nakkeja... Iltakaville tein herkut varman päälle: pakastemunkit mikrossa.

1 kommentti:

  1. gorgeous card . Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!