Lukijat

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Maribel ruusujen kera

Passion for ProMarkers Week #264   All about Birthdays - Kaikea syntymäpäiviksi
Beautiful Woman in her best Ages!
Maribel-pinoa mataloitetin taas kortin verran :) Tässä neitokainen ruusuraamissa ja ruusuilla ympäröitynä! Alimmaisena kohokuvioitu kartonki.

Teksti, kuva ja vielä ikäympyräkin hinkattu reunoistaan rusehtavalla Distress Inkillä, että sopisivat samaan korttiin väriensä puolesta. Numerot leikattu mainoksesta.

ProMarkers: Ivory, Blush, Blossom, Apple (her eyes!)
***
Eilinen oli niin kiireinen, etten ehtinyt edes koneelle kuin vasta myöhään illalla! Kiire johtui osittain siitä, että vesiputki alkoi vuotaa. Olimme jonkin aikaa ihmetelleet miksi pumppu käy vaikka kukaan ei käytä vettä. Lauantaina sitten pumppu innostui ihan tosissaan itsekseen joten armaani kävi kellarissa kurkkaamassa, että mitä varten.

Pikkuruinen lirinä suihkusi putken reiästä, siinä syy. Vasta tänään saimme osat joilla armaani korjasi vuotokohdan vaihtamalla uuden palasen putkea ja jotain mystisiä kullanvärisiä mötiköitä ja jotenkin siihen kuului myös mytty hahtuvalankaa ???

Nyt sitten vesi juoksee hanasta ihan kuin pitääkin, vaan siihen eileiseen ja kiireeseen:

Aamulla aikaisin armaani lämmitti vettä rantasaunan padassa, että päästiin pesulle. Pesulle piti päästä aikaisin kun päivällä matka Silvolaan tanssimaan. Sieltä tulomatkalla grillijuhliin ja senhän arvaa, ettei sieltä lihapatojen ääreltä niin vain kotiin ehdi!
 
Tänään piti olla sadepäivä mutta aurinko paistanut siniseltä taivaalta! Hyvä niin. Armaani sai tehtyä hommeleitaan rannassa ja minäkin pääsin leikkimään punttia! Olin nimittäin vastapainona. Älä kysy mitä se auttoi, en ole ihan varma mutta olin hyvin tarpeellinen!
 
Koko loppupäivä onkin sitten kulunut rattoisasti latoessa tiskikoneeseen astioita ja ottaen niitä sieltä pois. Pesin kattiloita, paistinpannuja sun muuta koneeseen sopimatonta käsin ja vessakin tarvitsi perusteellisen kuurauksen ja kloritteakin sinne kaatelin varmuuden vuoksi.
 
Kas kun pariin päivään ei mitään saa pestyä eikä liotettua eikä huuhdeltua, tulee tiskivuori Araratin korkuiseksi. Onneksi meillä on paljon astioita!

1 kommentti:

  1. Kyllä on taas kaunis kortti tästä ihanasta leimakuvasta. Toivottavasti vuotanut vesiputki ei tehnyt vahinkoa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!