Lukijat

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Maribel helmet kaulassa

Allsorts Week 306   Bingo: Lace - Flowers - Pearls / Bingo: Pitsiä - kukkia - helmiä
Isn't She beautiful!
Kaunis Maribel komeilee tällä kertaa parhaissa helmissään ja orvokkeja hiuksissaan. Orvokkikimppu vielä kulmassakin koristeena.
 
Kauniit paperit hääpapereita sisältävästä lehtiöstä, vaikka ei morsiosta olekaan kyse. Laitoin kuva alle hennon kimalteista punertavaa paperia ja kanttasin sen kuviosaksilla leikellen valkoisella paperilla.

Läpinäkyvä pitsi sai alleen valkean paperisuikaleen, että näkyisi paremmin. Siinä kukkakuviota.Helmia kolmin kappalein vielä nurkkiin.
***
Sateinen ja muutenkin harmaa päivä sai toimia taustana vihoviimeiselle tanssikerralle Vuoksenniskan Töllillä tältä keväältä. Aivan liian vähän oli tullut juhlistamaan tapausta vaikka mainostettiin hyvin. Vaan paikalla tuttu tanssiporukka ryyditettynä parilla uudemmalla ja mikä parasta, miehiä ja naisia lähes yhtä paljon!

Siispä iloiset karkelot lopettamisesta huolimatta :)
 
Kotiinlähdön hetkellä sitten haikeina ihmeteltiin, että mitä kummaa sitä keksitäänkään ensi keskiviikolle!!! Jotkut jo puuhasivat pikaista kotikutsujuhlaa, jotkut aikovat tanssahdella ihan itsekseen kotosalla ja kolmasilla oli muuten vaan niin suru puserossa, ettei ideoita - ainakaan vielä ollut....

Positiivisimmat muistivat, että kesälavat aukeavat pian ja aivan uusia ihania tansseja tulee roppakaupalla!6 kommenttia:

 1. Ihana Maribel ! Mekin täällä surkutellaan, kun on kuollut kylä, kun ei tansseja ole kuin harvoin :( Eikä karaokeakaan...

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunis kortti!
  Ja kelasin alaspäin ...siellä myös tosi ihania töitä! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunis kortti!
  Ja kelasin alaspäin ...siellä myös tosi ihania töitä! :)

  VastaaPoista
 4. Gorgeous creation, thanks for joining Allsorts challenge. Good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 5. Upea ja juhlava kortti.
  Kiitos kun tulit taas mukaan;-))m
  Allsorts Challenge DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!