Lukijat

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Keväinen melodia pianolla

Simply Create Too #82   Anything Goes - Kaikki käy
Spring Melody
Keväinen soittaja tai ainakin kappale jota hän soittaa on keväisen keveä :) Samaa kuvaa olen käyttänyt ennenkin. Nyt taustalle leimasin uusimmalla leimasimellani verkkoa ja perhosia lentelemää. Niitä värittelin ProMarkereilla. 
 
Lisäkoristeena kaksi lävistettyä ja kortin väreissä väritettyä perhosta. Hinkkasin taustalle sinisiä ja vihreitä värejä.
***
Toinen Pääsisiäispäivä leppoisan laiskottelun merkeissä.

Kurkkailin kukkapenkkeihin joiden päältä lumet vihdoin viimein, taas kerran, haihtuneet. Näkyvissä tummanpunertavia tulppaaninlehtikeihäitä. Muuten pelkkää roskaa ja kaatuneita varsia. Keräilin pois kaiken mikä oli irtonaista mutta jätin lehtikerroksen varmuuden vuoksi vielä suojaamaan mahdollisia tulevia kasvinalkuja yön kylmyydeltä.

Kovasti tekisi jo mieli alkaa kuopsutella mutta odotellaan nyt vielä pikkuisen aikaa!

Kuivia risuja ovat tuulet tiputelleet runsaasti maahan. Ne päätyivät kompostin ilmastoinniksi hiukan pätkittyinä. Paljon muuta ei ulkona vielä voi tehdä, kun piha on vieläkin osittain mutainen ja luntakin reunuksilla kasoissa. Muuten olisikin ollut aivan ihanteellinen haravointisää: Aurinkoista ja lämmintä!
 
Siispä siistejä sisätöitä enimmäkseen minun osalleni. Tein tortun juhlapäivän kunniaksi valmiista pohjasta lisäämällä vain kostutuksen persikkapurkista, omenahilloa, persikanlohkoja ja kermavaahtoa. Yllättävän hyvää kahvin kera!
 
Lammas jota ostimme Pääsiäistä juhlistamaan osottautui aika kuivaksi tapaukseksi joten uitin sitä kolmen pippurin kastikkeessa jonkin aikaa. Ei se siitä pahemmin pehmennyt jos ei kuivunutkaan... Kastike oli armaani mielestä hyvää, joten ei koko ruoka sentään hukkaan mennyt. Lisänä sentään porkkanoita, emme siis syöneet pelkkää kastiketta vaikka siltä kuulostikin :)
 
Nyt on katsottu Puutarhamaanantai ja Isä Brown ja istuksitaan koneidemme ääressä ja puikkelehditaan netin syövereissä.

Jos et ole vielä ottanut osaa Huhtikuun ARVONTAAn, vielä ehdit! Tästä linkistä.

1 kommentti:

  1. cheap adidas zx 700 What was wrong. cheap adidas zx 700 sale patted on the shoulder and sat beside asked. Said he, and, led by a few Mito think they are the police sent spies and therefore cut adidas originals sale the little cheaps, cheap adidas zx 700 younger Arab East East Church in Mito go there to buy cheap adidas zx 700 flour when suddenly emerged note, if it is running in a timely cheap adidas zx 700 manner .

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!