Lukijat

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Ihanainen Maribel ruusujen kera

Sweet Maribel with Roses
Pitkästä aikaa Maribel pääsi korttiin asti!  Näitä valmiiksi väriteltynä vino pino :) Vaihteeksi muutakin kortissa kuin kukkia vain. Kukkia toki unohtamatta!

Komea kiekuroin koristettu tausta punertavissa sävyissä kohokuvioinnin päältä vedeltynä. Palaset aitaa ja muutama valmis ruusukuva.
***
Lähitansseissa Simpeleen Teboililla. Lienne koko Suomen ainoa tanssipaikka joka sijaitsee bensa-asemalla! Tosin tämä tila on erillinen siipi ja sinne mahtuu satakunta keppoisesti istuksimaan joskaan ei kovin keppoisesti tanssilattialle yhtä aikaa...

No tänään oli kyllä kansaa hippusen vähemmän kuin sata, mutta suureksi suruksi suurin osa naisia ja pariskuntia. Vierustoverin kanssa päätettiin, että jos ei eka taukoon mennessä ole tanssittu, lähdetään pois.
 
No ei nyt ihan niin höperösti käynyt kummallekaan mutta kun miehiä oli kourallinen ja naisia rutkasti useampi kourallinen, saimme tanssia kolme kymmenestä eli ei ollut liikunnaniloa, ei.
 
Siispä lähdimme kotiin.
 
Ehdin sopivasti katsomaan Isä Brownia ja se jos mikä oli parempi kuin istuksia paikallaan katsoen toisten tanssimista!  Siispä ehdin koneellekin ajoissa käsittelemään kuvia ja kirjoittelemaan. Ei paha sekään :)

3 kommenttia:

  1. Mielettömän ihana kortti. Kuva jaksaa vaan miellyttää ja upea on stanssaus / kohokuviointi taustalla. Muffinssit oli ja on hyviä, eli niitä jäi yli vielä huomiseksi. Tuli vuoden vaihteen tienoilla pätkä Uutis Vuoksea ja yhdessä lehdessä omi juttua tuosta teidän tanssipaikasta.

    VastaaPoista
  2. Love all of the details you used on your card. What a fun use of the sketch, Loreal. Thanks for playing along with us at Sketch Saturday this week! Cathy xx

    VastaaPoista
  3. adidas zx 700 sale Although my sister and I adidas originals sale can not cross on the circle, but my sister did tell me. sale wanted passionately, suddenly received a a cigarette, adidas zx 700 sale standing around a lot cheap adidas zx 750 younger, phone call like being poured cold water on his adidas zx 750 sale head. Hurried adidas zx 700 sale Buyetian, a private room surface,, Adon, a look of gloom stood, head bowed smoking it is a look of melancholy. How it was.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!