Lukijat

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Ensi kukkaset mustasta mullasta

Passion for ProMarkers Week 293   Spring Blooms - Kevät kukkasia
First Flowers
Mustasta mullasta nousee keltaisia kukkia arastellen aamujen pakkasia. Laitoin kimallusta koko kuvan ylle sitä kylmyyttä kuvaamaan.

Kukat väritetty ProMarkereilla, tausta oli valmiiksi mustaa ja harmaata. Samoja maavärejä taustapaperillekin leimailin innolla. Sentään jotain aurinkoistakin korttiin piti laittaa, eli tuo keltaruutuinen paperi :)

ProMarkers: Yellow, Gold, Meadow Green
...and Glitter on Glossy Accent...
***
Joutsenossa tanssittiin kevään viimeiset iltapäivätanssit. Tänään on jatkunut eilinen meno sään suhteen. Sataa ja paistaa ja sataa.

Väliajalla ulkona jäähdytellessä näin jopa rakeita! Pomppivat ulkorappusilla iloisesti muutaman sekunnin ajan ja sitten jo aurinko hymyilikin leveästi ja hetki oli ohi.

Kotiin tultua muistin jättäneeni pyyhkeen kuivumaan terassille. Siellähän se, kaatuneen telineen alla mytyssä... Ei kovin kuiva mutta ei sentään vesimärkäkään. Katos oli suojannut sateelta mutta tuuli pääsi viuhumaan esteettä.

Nostelin telineen ja pyyhkeen sisälle vaikka aurinko paistoikin juuri silloin. En enää luota tuohon mokomaan. Menee heti pilven taakse piiloon kun selän sille kääntää.

Isä Brown oli tänään melkomoisessa tilanteessa, kuten aina! Ei ihan parhaita jaksoja mutta kuitenkin viihdyttävä. Nyt sitten joutaakin seikkailemaan täällä netissä. Tein jo huomiselle tarvittavan kortinkin illalla valmiiksi ja kuvasin ennen lähtöä, joten sekin hoidettu.

Laiskotteluilta edessä :)

...tosin en usko, että maltan olla kortteilematta, ainakin vähän...

4 kommenttia:

 1. A beautiful card and very clever effect with the glitter too. Thanks for joining in my Spring Blooms challenge this week at Passion for Promarkers.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 2. Waude mitkä ihanat värit. Kaunis kortti.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Beautiful design, so pretty and glittery! Thanks for playing along with this weeks challenge at Passion for Promarkers :) Donna ♥ x

  VastaaPoista
 4. This is gorgeous, the colours are so beautiful.
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week.
  Sue xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!