Lukijat

torstai 23. huhtikuuta 2015

ATC-kortti-vaihto

Aiheenamme oli SUUSSASULAVAA. Jännityksellä odotin mitä Merisinin kortissa olisi. Marenkeja? Leivoksia? Mansikoita? Kaikki vääriä arvauksia. Olisihan minun pitänyt arvata, että ylltätys on tulossa:
Kun mukana tullut kirje kertoi kuvassa olevan hänen joka-aamuisen annoksensa, minut olisi voinut kaataa höyhenellä. Balleriinan hoikka ja hentoinen olemuksensa ei kyllä mitään pekonista ja munista kerro!

Kortti on veikeä ja iloinen väreissään. Kiitos siitä ja mukana tulleista.

Minun kortissani on minun herkkujani, joita syön jos en nyt sentään joka päivä niin ainakin hyvin usein...
Minä kun en voi vastustaa kakkuja, leivoksia, keksejä, suklaata....! Herkkuja on saatava joka päivä, mielellään useaan kertaan... Aihevalinta oli siis ekstra helppo :)
***
Tänään on ollut sattaa-paistaa-sattaa-paistaa-päivä! Olen sytytellyt ja sammutellut valoja olohuoneessa, että tomaatintaimi saisi edes hippusen valoa mutta joutunut sammuttamaan ne heti kun aurinko helottaa armottomasti sisään ikkunasta jonka äärellä tomaatti yrittää kasvaa. Ja sitten taas kiireellä valot päälle kun mustanpuhuvat pilvimassat peittävät taivaan...

Aamulla nukuttiin pitkään ja herätessä maailma oli muuttunut valkoiseksi! ...ja lisää tuli taivaalta kiihtyvään tahtiin...

Kummallisia nämä kevätsäät tosiaan.

Auringonpaisteessa matkasimme keskustaan sillä minulla oli treffit kortinostajan kanssa Seurakuntatalossa. Siellä avoinna Yhteisvastuu-kahvila torstaisin. Kahviteltiin ja juteltiin tuttujen kanssa. Ettei vaan maailmaakin olisi paremmaksi laitettu :)

Totta kai ruokakaupassakin käytiin, että on viikonlopuksi meillekin tarjolla pekonia ja munia ja vähän arkisempiakin ruokia ja herkkuja, niitäkin ostoskärryyn joutui.

Olin suunnitellut tälle päivälle keisarinkruunujen istutuksen mutta aina kun olisin ehtinyt ulos, alkoi sataa, välillä vettä tuli oikosenaan! Lumet tosin sulivat sen siliän tien mutta kukanalkuparat joutuvat kyllä odottelemaan huomiseksi luvattua aurinkoa ja sateettomuutta, ei mahda mitään.

Niinpä tein kotiaskareita, eli imuroin koko huushollin, ilman mattojen puistelua ja tuuletusta - sään takia. Huomenna matkaamme Joutsenoon tanssimaan joten viikkosiivous olisi jäänyt muuten lauantaille ja silloin on vuorossa valmistujaisjuhlat.

Kyllä eläkeläisenä oleminen on aikamoista haipakkaa! Juhlasta juhlaan :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!