Lukijat

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Aika kuluu sukkelaan ja missasinpa siinä kiireessä kokonaisen kuukauden! Tämä korttivaihtomme kun piti olla esillä jo maaliskuussa... voi minua hidasta.

Vaan parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Tässä Mersinin ATC-kortti aiheesta AMMATIT
Ammatteja kerrakseen! On vaikka minkä alan taitajia. Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista!
Minä keskityin ehkä liikaakin yhteen ammattiin vaikka loppujen lopuksi kortissa olikin ainakin kahta ammattia: Modistin ja mallin, ei suinkaan sitä mitä Merisinin armas oli kuvassa nähnyt :)
Helmet taisivat hämätä ... Mutta hatuista on puhe ja niiden esittelijöistä. Ennenhän hattukauppoja oli joka kylässä ja hattuja pidettiin ainakin talvella ja juhlissä ja kesällä lierikkoa! Nyt taitavat häät olla niitä ainoita juhlia joissa vielä upeita luomuksia voi nähdä naisten päissä. Joa ei sitten Ascottiin asti matkaa :)

2 kommenttia:

  1. nike free 3.0 australia sadness, where they dare ask for money with the inspectors. Quickly waved and said nike free 3.0 australia not money, not money. Oh. Just the child but also wanted to close nike free 3.0 sale up the wallet, nike free 3.0 australia Grandmother to see his nike free 3.0 online car and tomatoes have already saved the midst of which he nike free 3.0 australia had just made.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!