Lukijat

torstai 9. huhtikuuta 2015

Äidille kukkia ja perhosia kortissa

Mothers Day Card
Tästä kortista en osaa paljoakaan kertoa... Papereita pöydältä ja laatikoista selailin ja kuvia katselin ihan toista korttia varten ja nämä jäivät ylimääräisiksi.

Tekstileike ihan siksi, että sopivampaa ei ollut tarjolla :) Tämähän onkin hyvä, eikö?
***
Torstai ja tuulee niin maan perusteellisesti! Eivät tunnu lämpimiltä plusasteet vaikka niitä on ollut tarjolla melkein kymmenen :(

Rohkeasti kuitenkin ulos ja risusavottaan. Armaani on katkonut kuolleita oksia kirsikkapuista ja samalla huiskaissut muutakin kuollutta oksastoa marjapensaista sireeniin. Niinpä joka puolella oli oksanpätkää ja isompaakin, jotka on korjattava pois.

Nostelimme yhdessä neljä peräkärryllistä risuja! Armaani ajeli ne sitten alas rantaan ja minä sillä aikaa katkoin mustaherukkapensaasta leikatuista oksista tuoksuvan kimpun keittiön pöydälle maljakkoon, vedin puoliksi pudonneen männynoksan alas pensaiden päältä tien laitaan ja pari muuta jotka olivat pudonneet osittain jo maahan.
 
Tuuli oli riepotellut alppiruusun päältä pois suojakankaan, sen laskostin ja vein aittaan. Otin ison pahvilaatikon ja ajattelin katkoa vanhaa piikkilankaa pienemmiksi kiekoiksi joskus tulevaisuudessa poisvietäväksi mutta peltisakset jotka löysin olivat liian heppoiset hommaan.

Kiskoin osittain maahan hautautunutta piikkilankaan ylös ja kiepille niin paljon kuin sain. Loppuhomma on armaani heiniä. Hänellä enemmän voimia!

Olimme suunnitelleet iltapäiväkahveja terassille mutta se sai jäädä kylmän ja kovan tuulen takia toiseen kertaan. Pakkohan tämän tuulisen sään on jossain vaiheessa vaihtua leppeäksi kevätsääksi!

5 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Meillä ei onneksi tänään enää tuullut, mutta risusavottaa pitäisi surkeasti mennä itsekin eilisen myräkän jäljiltä.

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja tosi naisellinen kortti. :)

    VastaaPoista
  3. cheap nike free 5.0 mens head really not think cheap nike free 5.0 womens cheap is how a person. Grew more and not think, therefore more and more scared cheap nike free 5.0 mens Is the front of this nike free 5.0 running shoes sale man is can incredible jiangzhou a VIP's son. cheap nike free 5.0 mens But look he cheap nike free 5.0 mens wore tattered as street beggars how could somebody's son. But his stupid.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!