Lukijat

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Vain yksi ruusu ja foliotekniikkaa

Happy Birthday
Background made with Plastic Folie and different Inks
Rose with ProMarkers

Kokeilinpa minäkin hauskaa tekniikkaa jossa tuorekelmu ruttataan ja sen päälle painellaan leimasinvärejä. Maaretin sivuilla käydessäni näin tällä tekniikalla tehdyn kortin ja innostuin minäkin :)

Kahviliinaakin leimasinvärillä huiskaisin reunoiltaan. Sydämet ja ruusu väritetty ProMarkereilla. Mallin mukaisesti nauha ja pitsit.
***
Sunnuntain rauhaa.
Telkkarissa hiihdellään tosi pitkiä matkoja, joten aikaa jää runsaasti muuhunkin tekemiseen vaikka olisi kuinka innokas penkkiurheilija, mitä siis en ole. Toki vilkaisen aina ohimennessäni missä mennään.

Ulkona plusasteita ja märältä näyttää mutta ei sentään sada mitään. Nyt saavat viimeksi sataneet lumet kyytiä ja järven jää armaani suruksi ohenee ihan silmissä. Pian ovat pilkkisäät muisto vain. Toivoikkaana ostetut toukat odottelevat vielä suotuisia kelejä jääkaapissa...
 
Aloinpa kuvia käsittelemään kun sain viimeisimmät kortit kuvattua, kas kun ilta menee Vuoksenniska Töllillä. Sain kuulla naisporukan olevan menossa iltatansseihin ja tottakai piti kysellä mahtuuko autoon. Siellä esiintyy uutukaisin tangokuningas, joten kansaa virtaa varmaankin läheltä ja kaukaa ihmettä kuuntelemaan :)
 
Ennen tansseja on lipun hintaan kuuluva tanssitunti, tänään argentiinalaista tangoa. En ole ennen näissä sunnuntaitansseissa käynyt joten odotan innolla millaista porukkaa siellä on. Tottakai pidän peukkuja pystyssä, että minullekin löytyy kivoja tanssittajia!
 
Vaan kun naisporukalla lähdetään ainakin puheseuraa riittää omasta takaa :)

2 kommenttia:

  1. Gorgeous card, I absolutely love the background effect and the big flower - lovely. Thanks for joining us this week at Sketch Saturday, Niki xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!