Lukijat

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Tyttö, kakku ja koira ja kuinkas sitten kävikään...

Mo Manning DP2 # 248 Anything Goes with Mo's image, optional Animals - Mikä vain käy Mo Manningin leimakuvalla ehdotuksena, ei pakollisena Eläimiä
I Love ProMarkers 258   Animals - Eläimiä
- 25 again? -or?-
Image: Mo Manning freebie digistamp
ProMarkers: Ivory, Blush, Cinnamon, Rose Pink, Blossom, Barry Red, Yellow
Flex Markers: Linen, Tea Rose

Taas aluspaperi vaavelipaperilehtiöstä! Herttainen eikö vain? Saman paperin yksivärinen toinen puoli stanssattu Mo Manningin digileimakuvan alle vähän niinkuin raamiksi.
 
Lisäkoristeena kaiken alla kahta eri kahviliinaa, punertavaa jo alun perin ja toista valkoista. Molempia sutaisin punaisella  ja alempaa vielä mustallakin. Varsinainen koriste on yksi ainoa kukkanen muuten niin tyhjältä näyttävässä nurkassa.

Koska ikää ei saanut panna esille ja huumoriakin sai olla, oli tämä kuva mielestäni nappivalinta. Kommelluksia kerrakseen ja kakun kynttiläkin kysymysmerkki...eli vauhdikasta syntymäpäivää tulossa :)
***
Auringonpilkahduksellista sunnuntaita!

Muuten niin harmaassa pilvessä alkanut ja loppunut päivä sai auringon uskaltautumaan esille ihan varmaankin vaan maaliskuun alkamisen kunniaksi! Onhan jo helmikuun puolella lumet alkaneet sulaa, joten vanhan sanonnan 'maaliskuu maita näyttää' onkin sille nyt  iisi piisi!!

Tanssien sujui iltapäivä rattoisasti Puhoksella.  Yhtä liukasta oli sielläkin pihassa, autot varovasti parkkiin ja ihmispolot vielä varovammin pihan poikki sisällä. Kun mäki on lähes peilijäällä, ei ihme, että ainakin yksi kaatui. Onneksi sentään pyllylleen ja kevyesti ja auttajiakin oli heti paikalla. Ei hätää kun eivät edes päällysvaatteet tärvääntyneet.

Kotimatka pilvisäässä mutta aurinkoisissa tunnelmissa. Ja tulossa vielä TV:stä Tähdet tähdet!

2 kommenttia:

  1. Wonderful artsy feel to your coloring. The inked doilies are a nice touch. Thanks so much for joining in our fun at Mo's!

    VastaaPoista
  2. What a sweet card ,love your colouring
    Thanks for joining us at I love promarkers and good luck
    Tracey x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!