Lukijat

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Tipuja ja narsisseja kengässä

Allsorts Week 301   Spring is in the Air - Kevättä ilmassa
Happy Easter
Hauska tipupari on Paper Shelter digileimakuvia. Värittelin tusseilla ja leikkasin tipuset ääriviivoja matkan päästä noudatellen. Väritin ylimääräisen osan hennon vaaleanvihreällä, että erottuvat taustan kenkäkuvasta.

Narsissit kukkivat villisti kengän muotoon sidotussa asetelmassa. Kuvan takana ja tekstin alla aaltokuvioitua  vihreää paperia jota oli tosi vaikea saada liimailtua korttipohjaan!
***
Piha alkaa olla vapaa jäästä. Lunta vain nimeksi ja kasoissa. Pohjoisen puoleisilla rinteillä toki paljonkin. Kuitenkin kun katsoo ulos keittiön ikkunoista näkee enemmän paljasta maata kuin lunta! Hurjaa vauhtia kohti kevättä mennään. Hyvä :)

Keräilin puupalasia ja muuta sälää mitä lumien ja jäiden alta paljastuu kuivumaan ja poltettavaksi aikanaan. Vein lumilapionkin pois, toivottavasti se ei ole liian aikaista!

Kummallisia asioitakin tein: Pesin lattiaharjan harjasosan. Oli ihan likaisen oloinen  ja nyt sitten saippualiuoksessa liottuaan ja huudeltuna uunin päällä kuivumassa. On kuin uusi!

Kun vauhtiin pääsin, kannoin aitasta varapöydän tomaatin taimille jotka istutin isoihin ruukkuihin ja ne nostin olohuoneen ikkunan alle pöydälle, että saavat kunnolla valoa, jahka ne aurinkoiset päivät alkavat!

Liottelin ja pesin myös lattialastat kylpyhuoneesta, nekin kun kummasti keräävät kaikenlaista, vaikka vain puhtailta kaakeleilta niillä vettä pois suihkun jälkeen vedellään.

Sitten siivousinto loppuikin ja siirryin korttien pariin...paljon mukavampaa puuhaa :)

5 kommenttia:

 1. Ihanan keväinen kortti. Mistä sinä aina loihdit näitä ihania digileimakuvia?
  Kyllä on meiltäkin lumet melkein kokonaan kaikonneet, mutta eilisen ihanan aurinkoisen päivän sijaan saimmekin tänään kovan tuulen ja vettä niskaamme. Ei kiva, eilisestä tykkäsin minä enemmän :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ahkeroija, lähetä vähän sitä energiaa tännekin!
  Upea ja kivan keväinen ja naisellinen kortti.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen ja onnea;-))m

  VastaaPoista
 3. A beautifully bright and happy card and full of Springtime Loreal.

  Thanks so much for joining in my Spring theme at Allsorts this week.

  B x

  VastaaPoista
 4. Thanks for joining us at Allsorts Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!