Lukijat

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Sydämien kera Äidille

Mothers' Day
Erilainen äitienpäiväkortti alkakoon äiti-korttien kavalkaadin. Alimmaisena hauska vihertäväpohjainen kartonki nimettömästä lehtiöstä Suomalaisesta Kirjakaupasta. Sitten perhos-kukka-leimakuva. Sen värittelin tuttuun tapaani ProMarker tusseilla. Mallin mukainen nauha, kulma ja sydämet leikelty/lävistetty kultakirjaillusta punaisesta kartongista.

Osan sydämistä leikkasin alkamaan seuraavan 'alta'. Kun nyt noita sydänreikiä oli vaikka toisille jakaa, leikkasin kahden aukon verran tekstille raamiksi! Lisäkoristeena mallin mukaisesti kullanväriset timantit. Tosin mallissa niitä vain ylänurkissa, mutta mielestäni kaipasi alaskin jotain.
***
Kampaajalla kaunistautumassa ja maailmaa parantamassa. Kotiin kaupan kautta ja kiiruusti ruokaa laittamaan. Armaani istahti TV:n ääreen ja siellä sitten herkuteltiin kisoja katsellen mukavasti pehmoisella sohvalla.

Kun ei tarvitse lapsille opettaa enää hyviä tapoja: 'Ruokaillaan vaan pöydän ääressä rauhassa ei TV:tä' olemme päästäneet itsemme kertakaikkiaan repsahtamaan... :)

Rattoisasti iltapäivä kuluikin ensin urheilua, sitten Doc Martinia katsellen ja kohtahan taas urheillaan. No sen taidan jättää väliin, jos en noita aikaisempiakaan urheiluja enempää kuin syömisen ajan katsonut. On tämä netti niin mielenkiintoinen paikka, että täällä viihtyy vaikka koko illan!

Sitäpaitsi on tehtävä muutama korttikin vielä, ainakin melkein valmiiksi. Voin sitten päivänvalossa ottaa edes jonkinmoisia kuvia niistä.

Tänään aurinko helli meitä piiiitkään. Vasta illemmalla alkoi heitellä vähän malliksi jotain märkää ja seassa muutama ihka valkoinenkin... Vaan kevät tulee! Linnutkin visertelevät, jos ei ihan kesän malliin niin harjoitus tekee mestarin ja pian kuullaan titityytäkin koko sarjoja.
***
Joko otit osaa maaliskuun ARVONTAAN? Jos et, niin vielä ehtii! Löydät sinne tästä.
***
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Onpa jälleen kaunis kortti. Ihanat nuo sydämet. Minäkin jään koukkuun noihin englantilaisiin sarjoihin. Ensin katselin silmä kovana sydämen asialla -sarjaa ja nyt Doc Martin on suuri suosikkini

    VastaaPoista
  2. This is wonderful! Great colors!
    Thank you for joining Sketchy Colors this time and good luck!
    Hugs,Kari :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!