Lukijat

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Sydämellinen silmänisku

Everybody-Art-Challenge 317   Turquoise - Brown , Turkoosi - ruskea
Sending You Love
Silmänisku keijulta armaalle vastaanottajalle :) Alimmaisena vinoraitaista paperia josta löytyy niin turkoosi kuin ruskeakin raita. Ruskea raami ja turkoosia sydämen reunuksena ja keijun asussa/siivissä. Kuvan alla olevasta paperistakin haasteenmukaisia värejä sieltä täältä.
***
Aurinkoista päivää! Mikäs on ihmislapsosen ollessa näin kauniilla säällä. Aurinko helottaa siniseltä taivaalta ja lintuset laulevat jo kovin keväisesti.

Aamupäivä kului rattoisasti sukkuloiden sisään ja ulos, milloin mitäkin askaretta tehden. Perunankuoretkin vein eri kerralla kompostiin kuin kurkun kuoret, ihan vain saadakseni syyn painella pihalle :) 

Toki ehdin viimeistellä tämänpäivän kortin valokuvauskuntoon ja kuvatakin, ennekuin oli aika lähteä Vuoksenniskan Töllille tanssimaan.

Melkomoisen vähän oli kansaa paikalla mutta eikös sitä sanota, että kun väki vähenee niin pidot paranee? Paikalla oli siis ydinjoukko höystettynä parilla ensikertalaisella ja tosi kivasti saatiin tanssia, kas kun oli tasaparit. Kenenkään ei siis tarvinnut kumppanin puutteen takia istuksia koko iltapäivänä, ellei sitten varta vasten halunnut.

Silloinkin oli parasta painelle alakertaan naistenhuoneeseen tai jopa ulos vilvoittelemaan, eihän kukaan muuten olisi hoksannut, että tahtoo istua!

Orkesterista löytyi puhallinsoittimia, ihan oikeita! Ja niitä myös osattiin käyttää aika metkasti sovitetuissa vanhoissa tutuissa kappaleissa. Nyt oli tilaa isompiinkin pyörähtelyihin.
 
Kotiin hyvissä ajoin katsomaan uusinta sarjaa Isä Brownia, jossa aina sattuu ja tapahtuu minun inhokkejani eli murhia. En käsitä miksi ei voisi ratkoa muitakin rikoksia, jos nyt on ihan pakko rikoksia käsitellä joka ohjelmassa. Olen kai ihan pihalla trendeistä ja muutenkin puritaani... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!