Lukijat

torstai 26. maaliskuuta 2015

Suklaamunan värjäystä pupujen voimin

Passion for ProMarkers Week 289   Chocolate - Suklaata
I Love ProMarkers #262   Easter/Springtime - Pääsiäinen/Kevätaika
Happy Easter with Paper Shelter Bunnies and Chocolate Egg

Lehden kylkiäisenä saatu hauska pääsiäisaiheinen paperi oli helppo valinta korttiin :) Stanssasin piparireunaiseksi Paper Shelteriltä saamani digileimakuvan. Väritin sen ProMarkereilla.  Nurkat, reunat ja laidat Mementon silmäleimasinvärillä vihertämään.
 
Koristeeksi vain kaksi valkoista höyhentä.
ProMarkers: Ice Grey2, Blue Pearl, Sky Blue,Yellow, Meadow Green, Grass
***
Näillä säillä on ollut turvallista polttaa pois rakentamisen ja remontoinnin aikaisia roskia. Armaani on ahkeroinut heittelemällä tuleen kaikkea palavaaa mitä ei voi uusiokäyttää. Yllättävän paljon sitä olikin kertynyt.

Luvassa on taas sateita ja ties mitä kamalaa, joten aurinkoisista päivistä on nautittu erityisesti.  Jotenkin on paljon mukavampaa kun aurinko paistaa! No tuskin sateitakaan ikuisesti voi olla ja sitten pääsemme nauttimaan oikein kunnolla keväästä - taas...

Sain kaksi isoa tomaatintainta jokin aika sitten ja poropeukalo kun olen kasvien kanssa, onnistuin kolkkaamaan toisen niistä. Enkä edes tiennyt sitä!!! Kas kun luulin olevani kovastikin fiksu ja napsin pois 'varkaat' oksanhaaroista ensi töikseni istuttamisen jälkeen. En ollenkaan huomannut/tajunnut, että toisessa ei ole latvaa.

Jos kasvissa ei ole latvaa se ei tee tomaatteja. Mistä minä sen olisin voinut tietää, ja senkin vielä, että  yhdestä 'varkaasta' olisi voinut kasvattaa uuden latvan :( ?

Niinpä jouduin kantamaan ison ja lehtevän tomaatintaimen kompostiin. Sanoin sille kyllä 'anteeksi' kun viskasin muiden lehti- ja risuroskien joukkoon...

No ainakin siinä toisessa on pikkuruinen tomaatin alku ja ainakin kaksi muuta kukka-alkua! Lehtevä ja viheriöivä kuin mikä. Saapahan hyvin valoa kun yksin seisoo ikkunan edessä. 
 
Ilokseni huomasin ruohoviljelmänkin viheriöivän paperin alla parisenttisenä. Laitoin multaan ikivanhoja siemeniä allaskaapin lämmöstä ja uskoin niiden kupsahtavan samantien. Pidin toki peukkuja, että jos kuitenkin. Ja kun se tomaatintaimi oli poissa huomasin vadin papereineen. Paperi pois ja voila! meillä on kuin onkin ainakin yksi Pääsiäiskoristus.
 
Vaikka viheriöinti ei ole mitenkään minun ansiotani, antaa se uskoa siihen, etten ole kasvien kanssa sentään aivan mahdoton :)

5 kommenttia:

 1. Suloinen kortti.

  Kiitos ihanasta kortistasi. Ehdin laittaa sen vasta äsken blogiini esille. Toooosi kiireinen lomaviikkoni on muisto vain. Onneksi edessä on kaksi vajaata työviikkoa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. This is gorgeous! Such a sweet image and I love the beautiful colours.
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge.
  Sue xx

  VastaaPoista
 3. This is fab. Such a cute image. I love it with that wonderful paper. Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week.
  Hugs,
  Andie xx

  VastaaPoista
 4. Such a fun card, such pretty colours and a mega cute image! Many thanks for joining in with us at Passion for Promarkers this week :) Donna ♥ x

  VastaaPoista
 5. Lovely creation!
  Thanks for playing at I Love Promarkers Challenge.
  Ileanaxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!