Lukijat

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Ruusuja ja tähtiäkin

Happy Birthday
Roses colored with ProMarkers

Kaunis paperi sinällään joten sääli olisi peittää enempää. Väritin ruusut vain suuntaa antavasti himmeillä sävyillä. Kaikki reunat hinkkasin vihreällä ja ruskealla ja harmaalla saadakseni saman sävyn kuin pohjapaperissa.

Mallissa oli ylhäällä vasemmassa reunassa kaksi koristetta/nuolta. Niiden tilalle laitoin timanttitähtiä ja samoja timantteja lisäsin omavaltaisesti oikealle nauhaan alas ja ylös.
***
Viemässä korttia Parikkalassa joten samalla pistäydyimme Tokmannillakin. Sieltä saa niin sopuhintaan kaikenlaista. Nyt mukaan lähti akvarellilehtiö ja shampoota, hoitoainetta unohtamatta.
 
Kahvila Lumossa hienosti kahviteltiin, se on jo melkein traditio, että jos jonnekin kotikulmia kauemmas mennään niin kahvila tai konditoria on välttämätön käyntikohde :)

Uusiin kaupunkeihinkin tutustuu mielestäni parhaiten käymällä torilla, kauppahallissa ja käsityö- ja askarteluliikkeessä.  Ainakin minusta nuo ovat ne tärkeimmät. Tavaratalojen valikoimat poikkeavat hyvin vähän toisistaan, joten niistä harvoin saa mitään paikallisväriä näkyviin.

Loskakeli on nyt ihan sananmukaisesti tosi tosi loskainen! Kumisaapas uppoaa nurmeen ja hiekkaan ja vaikka mihin astuessa oikein syvälle :( Kauhulla ajattelen miltä pihanurmemme tuleekaan näyttämään jos ja kun aikanaan kesä saapuu... Niin syviä uria jää auton renkaista, että itkettää!

3 kommenttia:

 1. Ihana kortti.

  Meillä on nietoksia ja loskaa riittämiin.

  VastaaPoista
 2. Beautiful card with a lovely image and great soft colors.
  Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
  hugs Monica

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit ruusut ja herttaisen, kaunis kortti.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!