Lukijat

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Ruusu vain ja koristusta kokeilukortissa

Passion for ProMarkers Week 288   Check it out! - Ruudutusta kehiin
Everybody-Art-Challenge 316   Sketch - Malli
Happy Birthday with only one Rose
Teinpä kokeilukortin - taas kerran :) Kun löytyi aukkoja juuri oikeanvärisessä kartongissa, piti keksiä miten sitä voisin käyttää. Eihän näin isoa palasta toki roskiinkaan voi laittaa! Kohokuvioin nurkkia ja laitoin alle vaaleanpaa punertavaa lilaa kartonkia jota kohokuvioitu ruudukolla.

Samalla ruudukolla kuvioitu myös valkoinen paperi josta raamit ja tausta ruusulle. Pohjapaperin aukon tuo lila raamiosakin löytyi, toinen lienee jo käytetty aikaisemmin!

Valkeat perhoset väritin kukkasen väreillä. Mustavalkeat ruutunauhat mallin mukaisesti vinossa kuvan alta.
ProMarkers: Blossom, Rose Pink, Lilac, Amethyst, Lime Green
***
Simpeleen eläkeläisten vuoro järjestää tanssit Vuoksenniskan Töllillä. Kolme linja-autollista vieraita ja oma väki, sekä vakioporukka ja talo olikin täynnä!

Kahdenmiehen orkesteri soitti kuin isompikin ja laulaja oli mahtavan hyvä-ääninen. Kappaleet hyvin valittu tanssittaviksi sopivista ja väliaikamusiikkikin samaa rataa. Vaikka kansaa oli paljon musiikki soi tarpeeksi kovaa kuuluakseen mutta ei särkenyt korvia, niinkuin pienemmissä saleissa monesti.

Olin arpoja myymässä ja niitä meni niin vinhaa vauhtia välillä, että meille kolmelle myyjälle oli tekemistä. Tai oikeastaan meitä oli viisi, mutta kolme enimmillään pöydän ääressä. Vuorottelimme tanssimassa ja myymässä. Myyntipöytä olikin oivallinen paikka, kun arvanostajat varasivat tansseja samalla :)

Siis hauskaa oli!

Kotiin ja loppuosa uudesta sarjastakin tuli katsottua. En ihan vielä tiedä alanko vakituiseen seuraamaan mutta ehkä  tai sitten en tai... Jotenkin rikokset ei niin innosta, olipa ratkojana vaikka pappi, tai ehkä juuri siksi.

Huomenna tuskin ehdimme TV:n ääreen alkuillasta, kun on mäenlasku tapahtuma silloin, ilman mäenlaskua tosisn! Siis rokkaa, kakkua ja hyvää seuraa.

4 kommenttia:

 1. Wau, ompa hauska malli ja asettelusi tosi onnistunut!!

  VastaaPoista
 2. I like your rose! Thanks for joining us at EAC.
  Hugs, Nadja

  VastaaPoista
 3. Oooo love all the textures you have used here to showcase your image. Thanks for joining in with our 'Check it out' challenge at Passion for Promarkers this week, and good luck
  Eileen x

  VastaaPoista
 4. so gorgeous loreal.beautiful rose and i love your pretty colours and gingham ribbon.
  Thanks for joining us this week at PFP :D

  xx coops xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!