Lukijat

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Rentukoita, hattu-Lady ja kuva tulppaanikimpusta

Try it on Tuesday Challenge   Hats - Hattuja
A Lady with Hat and yellow Spring Flowers
Embossed paper strips under the Lady coloured with ProMarkers
so are Lady and Flowers on the Hat too
 
Minulle uusi tuttavuus tämä haastesivu jonne eksyin kun seikkailin kortteilijoiden sivuilla. Pakko oli lähteä mukaan hauskaan haasteeseen. Siihen kun saa tehdä minkä työn tahansa kukakin haluaa kunhan vain hassteen teema löytyy.

Lady sai yllensä vähän lisäväriä ja jokusen kukkasenkin lierin koristeeksi. Rajasin stanssatun muodon kullanvärisellä tussilla, vaikka näyttää lähinnä oranssilta... Samalla tussilla vetelin kohokuvioituja nauhoja kuvan takana ja irtokukkasen jonka laitoin kuvan nurkkaan.

Alimmaisen, alunperin valkoisen paperin reunat, saivat myös kullanväristä tussikynää kun ei sopivan väristä kartonkia löytynyt.
***
Pakkasta päivälläkin! Taas totuteltava laittamaan yllensä hyntettä enemmän kun menee ulos. En kyllä ala!!! Vaan ikkunan läpi kyllä vähäinenkin auringonpaiste mukavasti lämmittää sentään. Avuksi varmaan myös uuninlämmitys...

En muistanut ollenkaan laittaa kuvaa ihanaisista tulppaaneista jotka vierailta saimme! Ne olivat niin tiukkoja pieniä nuppusia saapuessaan, että oletin niiden olevan valkeita jos ja kun aukeavat. Tuntui ihan mahdottomalta, että niin pikkuruiset edes jaksaisivat maljakossa aueta!

Vaan kun uuni alkoi hohkaa kuumuutta ja maljakkoon laitoin uudet vedet, alkoi tapahtua. Nuput kasvoivat ja pullistuivat ihan silmissä ja nyt iltapäivällä saimme ihailla hennon punertavareunaisia ihmeitä.
En ole koskaan ennen nähnyt tätä lajiketta. Tulppaanejahan lienee tuhottoman paljon erilaisia mutta jos jostain näitä löydän, ovat ehdottomasti ostoslistalla! Tosi kauniita.

3 kommenttia:

 1. So beautiful!
  Thank you for joining TRY IT ON TUESDAY!
  xxx
  Susi

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti kevään väreissä. Kiitos osallistumisesta Try it on Tuesday-blogimme haasteeseen.

  VastaaPoista
 3. Such beautiful Spring colours and I love the lady's hat! Thank you for joining us at Try It On Tuesday! Chris:-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!