Lukijat

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Pupu ja tulppaani

Simply Create Too #81   Easter or Bunnies - Pääsiäinen tai pupuja
Happy Easter:  Bunny and Tulip(s) :)
Haasteellinen värittää pupunen! Vaan jotenkuten siitä selvisin. Tulppaanikin olisi saanut olla hiukan enemmän pyöreän näköinen... Hmm. Harvoin olen tyytyväinen värittelyihini, joten olkoon. ProMarkerit ovat hankalia välillä!
 
Idea on kuitenkin sellainen kuin halusin. Käytin  tulppaanikuvioitua paperia alimmaisena ja siitä leikkelin osittain irti reunoilla olevat kuvan yli kulkemaan. Keltaista kuviopaperia vinottain mustalla kantatun pupukuvan alle, eikä muuta.
***
Pakkassunnuntaita! Ainoa hyvä asia ympärivuorokautisessa pakkasessa on, että piha pysyy kuivana ja kovana. Ei kantaudu kuraa sisään. Muuta hyvää on vaikea keksiä kylmästä ja tuulisesta säästä. Aurinko on paistanut lähes kirkkaalta siniseltä taivaalta mutta ei sekään ihmeisiin pysty...

Oivallinen sää sisällä kykkimiseen siis. TV:tä on katseltu enemmän ja vähemmän tarkkaan. Hiihtoja ja ampumisia ja ties mitä tarjolla. Kokonaisen ohjelman katsoin vasta iltapäivän kääntyessä iltaan eli Femmalta tulleen Strömsön puutarhan. Mukava leppoisa katsottava!
 
Paria kirjaakin luin. Toinen tuntui ensin hyvältä mutta alkoi tympäistä parin sivun jälkeen. Aihe ei kiinnostanut ollenkaan! Toinen kirja vei jo pitemmälle, vaikka senkin juonen arvaa kyllä melkein kättelyssä. Viihdettä kevyemmästä päästä. Hyvin tarpeellista nollauslukemista.

Vaan kortteja on syntynyt ja valmistakin jopa. Monen monta toki vielä kasaamista vailla ja jokunen ihan alkutekijöissään mutta niistä saa pikakortteja jos/kun kiire sattuu kohdalle :)

Hankalinta lienee tehdä kortti toiselle kortteilijalle. Kun tietää miten hyviä vastapuoli saa aikaiseksi vaikka vasemmalla kädellä, on tosi paineita yrittää parastaan ja hippusen yli! Tosi hyväksi kehitykselle jos ei anna mennä ihan överiksi ja ala tosissaan jännittämään... Onneksi en ole jännittäjä-tyyppiä, enkä yhtään kilpailuhenkinenkään :)

1 kommentti:

  1. Ihana kortti. Mistä olet näin mainion kuvan löytänyt?
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!