Lukijat

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Pääsiäistipu ja pajunkissoja ja UFO

Simon Says... Spring Pinterest Inspiration - Kevät kuvista Pinterestissä inspiraatiota
Happy Easter
Samalla leimakuvalla vähän erilailla toteutettu Pääsiäiskortti. Inspiskuvassa oli paljon kuvia Pinterestin sivuilta ja niistä poimin pajunkissat ja tipusen, oli siellä kukkiakin mutta ei juuri näitä joita käytin, keltaisia sentään.

Siispä Stampendous-leimasimella tipunen. Väritys ProMarkereilla. Raamitus haaleankellertävällä kartongilla. Takana pari palasta pajunkissakuvaa. Nurkkakukkaset leikattu kirjepaperin kulmista. Isommat kukat leimailtu ja väritetty tusseilla.
***
Ei näkynyt edes osittainen auringonpimennys minulle sirppinä, vaan hehkuvan punaisena pallona! Kun ei sattunut hitsarinlaseja olemaan talossa, armaani nokkelan miehenä keksi käyttää kaupan valkoista muovikassia silmien edessä. Hän ehti sillä konstilla nähdä sirpin ja tuli minut sisältä hakemaan. Silloin oli jo ohi se H-hetki, joten sain tyytyä punaiseen valoilmiöön.

Sisällä kortteillessa en edes ollut huomannut valon vähenemistä, enkä outoa väritystä! Vasta pihassa tajusin, että on hiukkasen hämärää...

Iltapäiväkahveille saimme vähän kakunsyöntiapua. Vielä riittäisi parille nälkäiselle iltakahviksi. Tervetuloa!

Päiväruokakin oli eilisen hernekeiton lämmitystä, se kun vain paranee uudelleen valmistettaessa. Näkkäriä ja juustosiivu päälle vaan ja herkuteltiin jälleen.

Ulkona ei kovin pitkiä aikoja muuten tullut vitettyä. Niin kylmä viima ja puuskainen tuuli puhalteli ne harvat kerrat kun ulos uskaltauduin, ettei sinne mieli tehnyt turhan vuoksi mennä. Sain siis aika lailla sisähommia tehtyä, mutten mitään työn nimistä. Tilauskortteja ja haastekortteja ja parin ATC-kortinkin alkuja on jo hahmottumassa. Hyvä kortteilupäivä siis :)

Kun kaikki ovat laittaneet mitä hienonpia kuvia auringonpimennyksestä, laitanpa minäkin oudon valoilmiön mutta eiliseltä illalta. Kuva otettu juuri ennen auringon laskua.
Mitä luulet, onko oikea UFO? Kuva otettu (erittäin likaisen) ikkunalasin läpi... Punainen ei tosin ole ikkunan vika. Luonnossa se näytti paljon punaisemmalta, eikä vain reunus vaan koko laikku!

2 kommenttia:

  1. Such a sweet Easter image, Loreal! Thanks for sharing it with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge this week!

    VastaaPoista
  2. Love your very pretty card,

    Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

    Jo x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!