Lukijat

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Pääsiäiskortti tipuineen

Simon Says... Things that fly - Lentäväisiä
Easter card
Kortissa lenteleväisiä montaa eri kokoa. Uusimmalla leimasimella tuo tipunen joka astuu ulos munankuoresta. Vanhempi leimakuva tiputorni, se kahteen kertaan. Ja vielä tarratipuset kimaltelevine taustoineen munanmuotoisissa kehyksissä.

Leimakuvan raamitin hailean kellertävällä ja leikkelin kuviosaksilla rosoiseksi. Toisilla kuviosaksilla ruudullisesta tapetista nauhat.
***
Herttuassa iltapäivätansseissa. Aikamoinen kato oli käynyt vakioporukassa, liekö hiihtojen vai kauniin ilman vai molempien syytä. Vaan pienelläkin porukalla hauskaa voi pitää, tuli sekin nyt todistettua :)

Alku tosin näytti naisnäkökulmasta ankealta, kun kolmeakymmentä naista kohti oli kuusi miestä paikalla... Vaan mikäs siinä, tanssittiin tyttöpareissa  ensimmäinen humppa kun järkytyksestä toivuttiin ja siitä se sitten lähti!

Kun on tuttu porukka, saa kyllä tanssia tarpeeksi ja olipa vielä sekahakukin :) Herkullista omenapiirakkaa kahvin kera tauolla tarjolla, joten sekin hoitui hyvin. Soittaja oli hyvä-ääninen ja kappaleet mukavan tanssittavia. Hyvä sekin.

Kotiin kauniissa auringonpaisteessa. Tosin kuljettaja valitteli kun ei ollut aurinkolaseja laittaa silmille. Niin alhaalta paistoi välillä suoraan silmiin, välillä tuikutteli puiden lomasta oikein diskovalotyyliin. Kotiin kuitenkin ihan ilman havereita, ei se sentään niin vaarallista ollut.

2 kommenttia:

  1. What a SWEET card! this is perfect for Spring! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Things That Fly” Challenge!

    VastaaPoista
  2. Such a sweet (tweet) easter card!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!