Lukijat

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Onnittelukortti kukkien kera

Allsorts Week 300   Use Brads - Käytä haaraniittejä
- Happy Birthday -
Flowers with Brads
Valmis kukkareunustainen paperi mustan, valkein viivoin koristellun kartongin päällä. Onnitteluteksti raamitettu kuviosaksilla ja väritetty tusseilla, mustetettu vielä reunoista.

Minulle  epätyypillinen kortti kun tässä ihan kukkiakin, siis sellaisia jotka sojottavat ulospäin kortista. Olen purkanut erilaisia mansetteja ja niiden kukista koonnut kukkaset kullanvärisen haaraniitin avulla. Lehdet myös mansetista.
***
Vuoksenniskan Töllillä tanssimassa ja koko laaja piirikunta mukana :) Oli siis kutsu käynyt koko manttaalille ja ainakin kolme linja-autolastillista tuli muualta, Kouvolasta, Karhulasta, Haminasta ainakin oli tanssittajia, liekö ollut muiltakin 'kaukaisemmilta' paikkakunnilta.

Mikäs oli tanssatessa mukavassa seurassa!

Sarastus orkesteri tosin saa parikin pitkää miinusta. Väliaikamusiikkia eivät saaneet toimimaan, siitä miinus ja tahdissakaan ei aina pysytty, sanoja unohtui ja soittokin oli välillä luvattoman epätahtista. Puheesta ei saanut selvää mutta se taisi olla enemmänkin puheensorinan syy. Kun on paljon porukkaa ja kaikki äänessä, ei siinä paljon orkesterin välipuheita kuulu.

Vaan nuohan olivat sivuseikkoja ja pikkuasioita. Pääasia oli pitää hauskaa, tavata uusiakin ihmisiä, jututtaa tuttuja ja ennenkaikkea tanssia sydämen kyllyydestä :)

Tämänpäivän sää on ollut sateinen, tihkuinen ja pilvinen. Jäät alkava pehmetä jo pihassa, mikä on hyvä asia. Mutta taitavat pilkkisäätkin olla kohta muisto vain ja sehän ei ole niin hyvä juttu, eikä sekään, että lumet painuvat ja haihtuvat ole kovin hyvä juttu ajatellen mäenlaskua, joka on tulossa tuota pikaa eli parin viikon kuluttua!

Vaan nyt on nyt ja ollaan hyvillään kun ei palele ja päivänvaloa riittää niin aamusta kuin illastakin, olipa sitten aurinkoista tai pilvistä!

5 kommenttia:

 1. A beautifully bright and Summery card, thanks so much for sharing with us at Allsorts challenge this week.

  B x

  VastaaPoista
 2. Ihana ja kaunis kortti.
  No olihan surkea bändi, mutta hyvä porukka toi hyvän mielen;-))m

  VastaaPoista
 3. Such a pretty card.
  Thank you for sharing at Allsorts 'Use Brads' challenge this week and good luck x Susan x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!