Lukijat

torstai 12. maaliskuuta 2015

Neito kuutamolla

P*skarteluhaaste #269   Kuvahaaste, kuvassa pastellin värisiä kyniä
Moonlight Fantasy
Karheapintaiselle luonnonvalkealle akvarellipaperille leimailin neitokaisen tuulta ja kukkia hiuksissaan. Kuutamoleimasin on Heidin Korttipajasta valitsemiani palkintoja. Levitin Tim Holtzin Distress Ink tyynyistä superlonpalasen avulla eri värejä taustalle. 

Yritin saada vaikutelman kynävärityksestä!

...ja tietenkin myös mystistä tunnelmaa... Neitokaista värittelin hiukan lisää ProMarker tusseilla kaikista vaaleista kohdista. Taustapaperi/raamit hiukan kiekurakuvioitua sinertävää paperia.
***
Eilen tanssittiin Vuokseniskan Töllillä. Mukana menossa bussilastillinen Kotkasta. Kertakaikkisen hauskoja ihmisiä! Toivatpa mukanaan vielä orkesterin ja laulusolistinkin, että tuntuisi kotoisalta :)

Hilkaksi kutsuttu laulusolisti lauloi kauniilla altolla pehmeästi ja napakasti, eli tosi hyvin. Orkesteri soitti vanhoja hyviä kappaleita svengaavasti ja väliaikamusiikkikin oli yhtä hyvää. Mitäpä sitä muuta voi toivoakaan! ... ai niin, hyviä tanssittajia - no niitäkin riitti!

Hauskaa siis oli ja toiveita esitettiin, että tulkaapa uudestaan ja kyytiläisille, että te myös :) Kohteliaina pyytelivät täältäpäinkin heille vieraisille. Saas nähdä milloin sinnepäin bussilastillinen matkaa!

Ehdittiin vielä hyvin näkemään Kaisan urotekokin ja jännittämään 'koko Suomen' kanssa tuleeko joku lyömään hänet viime tipassa. Onneksi ei vaan tuli mitali.Oli kyllä sen ansainnut!

Tänään on ollut upea aurinkoinen päivä. Otin siitä kaiken irti ja hipsin ulkosalla vähän päästään. Iltapäivällä vielä herkuttelin auringon lämmöstä uutukaisella terassillamme kahvia juoden ylhäisessä yksinäisyydessäni. Vain minä ja aika monta lintua. Ne sirkuttelivat kuka minkäkinlaisella äänellään iloisen keväisesti!

Armaani huhkii kokouksessa joten siksi ypö yksin.

6 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!