Lukijat

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Muffini tyttönen

Allsorts Week 303   Cakes or Cupcakes - Kakkuja tai kuppikakkuja
Mo's Girl with big Cupcake
Kohokuvioin ruudukolla taustan Mo Manningin piirtämälle muffinityttöselle. Kuvalla on raamituksena kiekurainen neliö jota kohokuvioin kahteen otteeseen, ensin kiemuroilla sitten vielä nurkkiin kukkaset. Päälle vetelin lilahtavaa Mementoa.

Tyttönen väritetty ProMarkereilla. Kortin kulmiin vielä aika isot pahviset tähdet. Kaikki muut löytämäni tähdet joko kullanvärisiä, hopeisia tai punaisia, eivätkä siis sopineet ollenkaan väreihin. Kokeilin kyllä erilaisia vaihtoehtoja! Muffinssi kun on koristeltu tähdillä halusin jotain samaan nurkkiin.
***
Ilma on selkenemään päin! Aamulla vielä paksut harmaat pilvet seilailivat toisiaan tönien taivaalla mutta jo matkalla Tirilään alkoi sinistä tuikkia siellä täällä ja perillä jo enemmän sinistä kuin harmaata! Aurinkokin hipsi näkyviin valaisten säteillään niin, että ikkunaverhoja vedeltiin välillä eteen .

Mikkelistä oli bussilasti vierailijoita, joten tungosta välillä liikaakin. Ei oikein päässyt kunnolla tanssimaan. Onneksi sopu sijaa antaa ja tauoilla oli väljempää kun monet kävivät silloin kahvilla. Herkkuja oli taas tarjolla niin makeita kuin suolaisiakin. Leivissäkin sai valita ottiko tummalla vai vaalealla!

Orkesteri oli hämmentävä. Suurimman osan aikaa soittivat tosi kivasti ja välillä sitten jotain kummia niksahduksia, että rytmi meni minne sattui. Joitakin kappaleita olisin soittanut reippaampaan tahtiin jos siis osaisin ja jos olisin ollut soittamassa :) Vaan seurahan se tanssit tekee ja oma hyvä asenne!

Kummassakaan ei ollut moittimista ja mukavaa oli.

Kotiin hyvissä ajoin kun osa samalla kyydillä tulleista halusi jatkoille Simpeleen Teboilille. Siispä tanssiaika jäi lyhyeksi ja kaipuuta seuraavaan mahdollisuuteen...Tanssi kun on niin mukavaa liikuntaa, että sitä soisi olevan tarjolla vaikka joka toinen päivä.

Huomasit kai, etten ole ollenkaan niin kohtuuton, että sanoisin joka päivä :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!