Lukijat

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Leikekortti ruusujen kera

Sketchy Colors #244   Fersken, Beige og Brun - Peach, Beige and Brown - Persikka, beessi ja ruskea
Congrats!
Helppo ja nopea kasauskortti. Kaunis ruskehtava pohjapaperi, kankaannäköinen paperinpala ja se kantattuna pitsipalasilla. Sitten läpipainettavia leikkeitä jo kauan pöydän kulmalla lojuneesta levystä, eli kukkaset ja viirit.
 
Värit haasteenmukaisia vihreällä ja keltaisella höystettynä. Kukat nostettu toistensa lomaan kohotarroilla, siinä kaikki!
***
Aurinkoinen ja lämmin päivä pakkasyön jälkeen on oivallinen kun omenapuita täytyy leikata. Siinä puuhassa ehti lumenpinta pehmetä ja kenkä alkaa upota mutta valmista tuli ja hauskahan ulkona on hyvällä ilmalla tehdä töitä! Tosin minun hommakseni jäi lähinnä mukana olo ja jonkun karahkan pinoon laittaminen sitä mukaa kun niitä armaani katkoi ja leikkasi.
 
Nyt on omppopuissa ilmaa ja tilaa ja toivotaan hyvää omenasatoa. Tosin ei mielellään ylenpalttista, pliis! Kahdelle kun ei ihan mahdottomia määriä tarvita ...

Siinähän sitä ulkoilua ja liikuntaa sai sivutuotteena hyödylliselle tekemiselle. Loppupäivä menikin mukavasti sisähommeleissa, mitä nyt silloin tällöin pistäysin ulkosalla muka jotain tärkeää tekemässä. Hienoa, aurinkoista, lämmintä kevätsäätä on luvattu vielä muutamaksi päiväksi joten nautitaan nyt!

1 kommentti:

  1. Great card with gorgeous colors, love the banner and roses.
    Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
    hugs Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!