Lukijat

torstai 5. maaliskuuta 2015

Lämpimät onnittelut

For You
Nyt on oikein kahdella kohokuviointikansiolla tehty töitä! Alimmainen on sellainen kaksipuolinen. Ostin lähinnä toista puolta ajatellen, kun siellä on ristikuviota, ihanteellinen surukortteihin. Tämä toinen puoli on kiekurainen ja nurkissa kukkaset, sopii mihin vain.

Kahviliinan päällä kuviosaksilla nurinpäin piikikkääksi leikattu kartonkipalanen sai säteitä kuviokseen. Molempia sipaisin punaisella Distress Ink tyynyllä, kutene noita kiekuroitakin, kukkakohdat alimmasta väritin tusseilla kun näytti tuossa paperissa punainen liian punaiselta?

Lempikukkani pääsi taas onnittlelukorttiin ääriviivoja myöten leikattuna. Senkin väritin ProMarkereilla. Kahviliinan alta pilkistää mallin mukaisesti paperipitsipalaset.

Teksti kortista uusiokäyttöön ja sen, sekä koko kortin raamitus jälleen kirjeensisustan harmaata.
***
Armaani Rotarien kokouksessa joten ypöyksin täällä istuksin koneen äärellä. Kieltämättä outo tilanne. Ei se, että hän on kokouksessa vaan se, että istun yksin... :( Ihan melkein orpo olo...

No kohta armaani tulee kotiin ja sitten voimme olla kuten tavallista molemmat oman koneen äärellä, vierekkäin!

Iloinen uutinen tämän päivän sään tiimoilta: Jää on pehmennyt ja melkein valkeaa ja haurastakin enimmäkseen pihassa, joten nyt voin saapastella ihan huoletta hakemaan postia ja viemään roskia ja hakemaan puita ja kyllä minä saapastelinkin :) Oikein moneen kertaan keksin tikusta asiaa, että voin mennä ulos!

Meinasin käydä rannassakin mutta silloin oli jo ruoka hellalla tulemassa, enkä uskaltanut sitä ihan yksikseen jättää pitemmäksi aikaa. Tekosyy, myönnetään, mutta passaa kai sentään sekin :) Laitoin ihan totta siansiprut pannulle ja läksin hakemaan postia. Tulin hämmentelemään lihoja, alensin lämpöä lisäsin vettä ja lihaliemikuution puolikkaan ja kohensin puita uunissa ja menin hakemaan puita.

Sitten taas ruokaa hämmentämään ja kuorimaan kurkkua, paloittelmaan paprikaa ja asettelemaan tomaatteja kulhoon. Ruuan hämmennystä, kastikkeen tekoa, pöydän kattamista, uunin kohennusta ja sitä rataa kunnens kaikki valmista ja herkkuttelemaan.
 
On se niin kiireistä tämä eläkeläisen elämä!
 
Ja jossain välissä tein kortteja ja siivoilin poltettavaksi sellaisia paperin ja kartongin palasia joita en ole käyttänyt pitkään aikaan. Niitä kertyy aina vaan aika lailla, vaikka kuinka yritän hyödyntää silputkin. Pakko välillä työntää uuniin ja uskoa, että ne ovat roskia!
 
Kaikenlaisista pakkauksista tulee muoviroskaa uskomattomasti. Pusseja ja pakkauksia ja ties mitä lojuu siellä täällä, eikun on laitettuna kauniisti laatikkoon:) Nyt nekin joutuivat muovikassiin joka seuraavalla kauppareissulla kulkeutuu, toivon mukaan, muovijätteelle varattuun paikkaan. Ja mainokset ja lehdet! Kun päivälehti muuttui tabloid-kokoon, pelkäsin, että sytykkeet loppuvat kesken mutta toisin kävi. Nyt saa muutaman kassillisen kuskata kauppareissulla niitäkin pois!

Voisi siis kuvitella kun luin läpi tuota kirjoittamaani, että meillä on joka paikka täynnä roskia... Ei ole, ei ainakaan joka paikka! :)...ainakaan sitten kun viemme ne pois...

2 kommenttia:

  1. Upea punainen ruusu tässä kauniissa kortissa. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Stunningly beautiful!!! Very elegant too. Thanks so much for joining us this past week at Sketch Saturday!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!