Lukijat

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kutsu-kortti

Everybody-Art-Challenge 315   Etwas Altes - Something Old - Något gammalt - Jotain vanhaa
Inviting-Card
Three Ladies, old Schoolmates, meets now and then.
Old is the Paper with text, it's from a Magasine - not Ladies :)

Kolme koulua yhdessä aikoinaan käynyttä naista kokoontuu silloin tällöin, eikä suinkaan muistelemaan menneitä, vaan pistämään vipinää kinttuihin :)

Kun haasteen mukaan piti olla jotain vanhaa, ajattelin, että lehdestä leikattu Kutsu-paperi olisi sitä, ei suinkaan leidit joille kutsu lähetetään... :) :)

Kauniin leimasimen olen saanut Lontoon tuliaisena Aarresaaren Tiinalta. Kasvoja 'ehostelin' varovaisesti haaleilla ruskehtavilla tusseilla pitääkseni kokonaisilmeen vanhahtavana. Vaikea uskoa, että sain väritella kuudella eri ruskealla, eikä tuota enempää näy!
***
Heti aamusta suuntasimme kohti Parikkalaa ja sähköliikettä. Ei siksi, että olisi ollut tulenpalava kiire saada sähkötarvikkeita heti aamusta, vaan siksi, että aurinko paistoi jälleen siniseltä taivaalta ja armaallani oli kiire päästä pilkille!

Hyvä syy siis aamuiseen lähtöön :)

Kiire oli kyllä aika suhteellinen käsite, sillä matkalla kävimme kylässä kahvilla, veimme paperia ja muoviroskaa jäteasemalle, kirjeen postiin, kortteja myyntiin ja ruokaosotoksillakin käytiin. Siispä kotosalla vasta puolenpäivän jälkeen.

No kun aikaa oli mennyt tuhlaten, päätettiin tuhlata lisää ja kannettiin pöytä ja katettiin kahvit ulkoterassille. Nautiskeltiin sitten auringonlämmössä kahvit  kakkupalan kera!

Vasta sitten armaani pääsi pilkille ja minä kaaoksen kimppuun. Olimme lähteneet niin pikaisesti, että vuoteet oli sijaamatta, keittiö täynnä kasseja ja pusseja,lehtien ja tölkkien jäljiltä ja ostoksistakin kaikki mitä ei tarvinnut tyrkätä pakkaseen lojui pitkin pöytää. Puhumattakaan terassille kantamistamme...

Kun sain kaiken suht reilaan olikin jo aika ajatella ruuanlaittoa.

Sitten tiskikone täyteen ja hurisemaan, nyt se odottelee, että korjaisin pois sisällön kaappeihin ja minä vaan kirjoittelen koneella :) ...eihän ne sieltä minnekään karkaa joten voin aivan hyvin kurkkailla mitä muut kortteilijat ovat saaneet aikaan ja mitä postia on tullut, ketä on facebookissa ja päivän uutisetkin pitää lukea ja... siis tekosyitä löytyy vaikka kuinka, ettei mitään oikeaa työtä ehdi edes ajatella :)

Sitäpaitsi viikonloppu alkaa, eli vapaapäivät edessä! Onko eläkeläisillä vapaapäiviä ollenkaan?

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!