Lukijat

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kukkakortti ja autonpesua

Happy Birthday
Alimmainen paperi on keltakuvioista vaikka siitä ei paljoa sitä väriä näykään. Leimailin kuplaverkkokuviota ja tekstejä ja tummempia suttujakin paperin nurkkiin. Varsinainen leimakuva sai mustan raamituksen. Teksti mustalla Dymolla ja alanurkassa olevat puukuviotkin vielä tussilla mustasin.
 
Kuva väritetty ProMarkereilla haasteen mukaisiin väreihin.
***
Aamulla maailma oli muuttunut talvenvalkoiseksi ja lisää on taivaalta tullut koko päivän. Välillä isoja räntärömppeitä, välillä ohuen ohutta lähes vettä. Kamala keli kertakaikkiaan.
 
Siispä aikaa oli runsaasti oleiluun kun ulkona ei mitään voinut tehdä. Kävimme kauppareissulla ja postissakin piipahdin, ihan ilman kiirettä! Kotiin tultua kahviteltiin tuoreiden donitsien kera. Kyllä nuo paistopisteet ovat verraton lisä kauppatarjontaan. Saa aina juuri paistettuja herkkuja!
 
Kun en muuta keksinyt niin kortteja väsäsin :)
 
Tosin kirjaakin ehdin lukemaan pitkät pätkät ja ristikoitakin taisi tulla pari valmiiksi... Välillä kun lumisade hiukan oheni menin jopa ulos ja pesin auton. Siis pähkähullua touhua, tiedän, mutta kun on valkoinen auto ja pitkään oli kurakelejä, ei auton väristä ollut enää ihan varma. Ruskealta se pikemminkin näytti.

Otin sankoon kuumaa pesuainevettä ja harjalla ensin pois enimmät kurat. Siihen räntäsade toi kivan lisän, eli liuotti pehmeäksi kuran! Sitten räteillä ja pesuvedellä siistimmäksi ja lopuksi kuivalla rätillä ovenpilet, lukot sun muut jotka voivat muuten jäätyä. Eihän se hohtamaan alkanut, mutta enimmät kurat on poissa ja nyt näkee, että auton väri on kuin onkin valkea :)

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti. Meillä sataa räntää (10 cm viime yöna) ja minä olen tietenkin lomalla.

    VastaaPoista
  2. Wau, olet saanut P*skiksen värit oikein hehkumaan!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!