Lukijat

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kukkaa pukkaa korttikin

I Love ProMarkers #259   Distress those Edges - Ressaa reunoja
For Mother
Color Core kartonkia tässäkin kortissa alimmaisena. Tällä kertaa kohokuvioin sitä, hankasin, väritin, mustetin ja vielä ressasin reunatkin! 

Luottoruusu pääosassa ja hehkuvan punaisena, tottakai! Sydämet kohokuvioinnissa, ne saivat samaa punaista yllensä. Kuvan taustan väritin kevään keltaisella jota pohjapaperissakin on yhtenä värinä. Vaaleanvihreä verkko vielä kuvan taakse ja teksti osittain kuvan päälle.

ProMarkers: Yellow, Barry Red, Meadow Green, Grass, Cinnamon
***
Päivä kauppoja ja kirppareita kierrellen Imatralla. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja lintusten laulua kuului aina kun ulos pisti nokkansa! Upea sää siis.

Puseron löysin vaikka hametta etsin. Niinhän siinä tuppaa käymään :) Vähän myös askartelutavikkeita ja arkisesti myös ruokaa. Kaksi multapussiakin kotiin kannoin kun saimme pari jo pitkäksi venähtänyttä tomaatintainta eilen. Toisessa jopa kukkakin!

Pakko ne oli multaa saada ja äkkiä. Nyt seisovat isoissa ruukuissa imemässä vettä molemmat omissa pesuvadeissaan. Toivon mukaan säilyvät hengissä ja tekevät runsaan sadon! Sormet ja varpaatkin ristiin :) En ole ollenkaan viherpeukalo. Kasvit joko kupsahtavat sen siliän tien, teinpä niille mitä tai en, tai sitten ne kummasti alkavat viihtyä ja kasvavat kuin puskat ainakin. Koskaan en vain tiedä miksi!

1 kommentti:

  1. Gorgeous card, love the image you have used, thank you for joining us over on the 1 love promarkers challenge this week. Lizzie xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!