Lukijat

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kondiittorille kortti

Paper  Shelter 192   Make it digital -Käytä digileimaa
Pastry Chef
Alimmaisena vihreäruutuista tapettia. Samaa ruutua piirsin ja väritin myös Paper Shelter digileimakuvan alareunaankin. Koska leivonnaisista on kyse, tarvitaan myös kahviliinoja, siispä yksi koristeeksi kuvan taakse :)

Laitoin raamit tummanvihreästä kartongista ja siitä leikkasin kuviosaksilla kapeat koristenauhat reunoille. Nauhojen keskelle liimasin vielä valkoisen kaistaleen molempiin. Värittelyt ProMarkereilla ja Flex Markerilla.
***
Kummalliset säät senkun jatkuvat. Tänään melkein paistoi aurinko, oli pilvistä, plusasteita ja satoi lunta! Oikein isoja höyheniä ja sankasti! Kevät taitaa tosiaan keikkuen tulla :)

Me ainakin keikutaan yhä vaan jäätiköllä, vaikka armaani ajeli traktorilla ketjut päällä pihassa jäätä rikki ja raapi auralla jossa hammastus. Ei nyt ihan pelkästään pihan ja jään takia vaan kun oli vempele tarpeen auttamaan peräkärryä pois hangesta. Naapuriapu toimii ja samalla siis omaakin pihaa tuli hoidettua, mikäs sen mukavampaa. Hiekka on käytetty loppuun joten sulakaa ihmeessä pois jäät!!!

Mukavasti kului iltapäiväkin mukavien vieraiden kanssa kahvitellessa.  Kauas lapsuuteen asti muisteloissa mentiin! Olimme kaikki sitä mieltä, että aika kuluu entistä nopeammin nykyään! Siispä sovittiin, että pian tavataan uudestaan.

Ai niin, ettei ihan tärkeäkin asia pääsisi unohtumaan: Tällä viikolla on seuraavat arpajaiset. Olkaahan kuulolla tai ainakin kipaiskaa tänne uudelleen silloin tällöin kurkkaamaan joko ja mitä tällä kertaa jaossa...

3 kommenttia:

 1. Super awesome job! LOVE the image 😜 Thank you for joining us for our"Make it Digital" challenge at The Paper Shelter.... xo Nikki

  VastaaPoista
 2. Love this !! Isn't this image adoreable ..
  Thank you for participating in The Paper Shelter Challenge this week!

  Good luck !!
  Hug Lena

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!