Lukijat

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kimppu ruusuja perhosten kera

Allsorts Week 304   Feature a Creature - Eläimellistä menoa
Happy Mothers Day
Roses: ProMarkers
Butterflies: Transpareny foil and lot of glitter
Background: Saran Frap and Distress Inks on white Paper

Haasteen nimi ihan tuulesta temmatulla käännöksellä. Kyse on kuitenkin eläväisitä olennoista joita työssä oltava, joten eiköhän perhoset sitä ole? Ilmainen sanakirja kertoi myös piirtoheitinkalvon nimen, siitä perhoset. 

Samasta lähteestä sain hauskan käännöksen tuorekelmulle, ei olekaan Elmun kelmua vaan Saran! Sille painelin Distress Ink leimasinvärejä ja sitten länttäsin valkoisen paperin päälle. Hauskakuvioinen taustapaperi syntyi aivan itsestään :)

Ruusukimpun väritin voimakkaalla punaisella ja lehdet tummalla vihreällä. Tummanpunaista kartonkia raamiksi ja nauhaksi. Jätin tekstin pois odottelemaan tuleeko tästä onnittelu äidille, valmistuneelle vai ylioppilaallae aikanaan.

Upeat perhoset olen saanut ATC-vaihto-ystävältäni Merisiniltä. Eikös olekin komeat?
***
Ei tee mieli ulos mennä kuin pakolliset tekemiset. On sellainen inha räntäsade, vesisade, lumisade keli! Ja tuuleekin vielä. Aamupäivän malttoi vetää henkeä, että ehdin postin ja puut hakea kuivan kelin aikaan. Iltapäivällä sitten pilvet repesivät viskomaan kaikenlaista märkää...

Yön aikana ja jo eilenillalla satoi maan valkoiseksi niin, että aamusella oli taas talven näköistä.

Eilisilta meni onneksi sisätiloissa, joten sade ei haitannut yhtään.Ei ihan niin paljon kansaa ollut Vuoksenniskan Töllillä kuin kuvittelin tulevan katsomaan tangokuningasta. Ehkäpä jotkut olivat nähneet jo paikan päällä Seinajoella tai jossain muussa konsertissa/tansseissa. Melkein täyttä kuitenkin ja hyvin lauloi ja jutteli.

Sain minäkin monen muun lailla valokuvan nimikirjoituksella ja suurella sydämenkuvalla!

3 kommenttia:

 1. Upeat ruusut ja perhoset.

  Me hukutaan lumeen täällä. Tänäänkin satoi räntää aina vain lisää

  VastaaPoista
 2. Such a beautiful image and pretty butterflies, perfect for our theme this week, thanks so much for joining in at Allsorts challenge.

  B x

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti, ruusut ovat ihanat ja hienot perhoset.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts'iin.
  Hyvää Pääsiäistä;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!