Lukijat

torstai 19. maaliskuuta 2015

Kevätkortti tulppaanien kera ja kakkuakin!

Paper Shelter #195   Spring Delights - Kevään ihanuutta
Hello Spring!
Ilmainen digileimakuva Paper Shelter sivustolta. Taisi olla nimeltään toivo tai rauha, mutta käy mielestäni kyllä kevättyttösestäkin, kun hiuksista sojottaa oksanpalasia ja tipunen tuo vihreän ensioksan!

Ilmainen paperi taustalla lehden kylkiäisinä tullut, kuten tuo keltakuvioinenkin. Vihreä on kirjepaperin palasista koottu. Leikkelin toisesta paperista vielä isoja irtotulppaaneja alareunaan.

Teksti kokeiluna teht,. eli otin kuvan tulppaanipaperista, kirjoitin siihen tekstin kuvankäsittelyn yhteydessä, tulostin ja laitoin korttiin. Sen päälle sitten kokosin nuo muut härpäkkeet.

Neitokainen väritetty ProMarkereilla ja Flex Markereilla. Kuvan taustaa ja sivuja pyyhkäisty vihreällä Mementolla.
***
Vieraat lähteneet joten ehdin koneelle kirjoittelemaan. Olisi pitänyt olla mäenlaskua ohjelmanumerona Rotareille mutta kun aurinko sulatti rinteen jo jokin aika sitten, pidimme ekstempore esitelmän, tai siis armaani piti, minä toimin kuten yleensä, ruokavastaavana.

Ensin perinteisesti hernekeittoa sitten kahvit kakun kera. Nyt jätettiin suosiolla pois makkaranpaisto kesäkeitaalla. Tuuli kylmästi ja muutenkin tuntui sisäjuhla paremmalta ratkaisulta. Kakku oli ylivetohyvä mansikkaa ja kermavaahtoa, perinteitä kunnioittaern siis sekin. Nyt vain keväisellä koristuksella.
Pajunkissaoksat suklaasta, kukat lienevät marsipaanin tapaista ja kissat sokerijuttuja, jos maistoin oikein :) Päällisessä maistui kirpakka sitruuna taittaen kivasti mansikan ja kermavaahdon makeutta. Tosi hyvää oli. Muhkeasta alkusyömisestä huolimatta monet ottivat kakkua lisää! Pitääpä kehut viedä - taas - tekijälle!

4 kommenttia:

 1. Onpa upea kortti ja oi oi miten ihana keväinen kakku. Kauniisti koristeltu.

  Varasin ilomielin merikortin sinulle. Yritän laittaa viikonloppuna postiin. Minulla oli tänään ja huomenna on iltavuoro. Tulin kotiin 19.15. Minulla on ensi viikko lomaa. Ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Lovely card! Colorful and so lovely to see that you used an image from TPS. Thanks for sharing with us at The Paper Shelter and good luck in the challenge.
  Hugs
  Anna

  VastaaPoista
 3. Beautiful card and lovely tulips!
  Great to see you've used an TPS image.
  Thanks for playing along with us at TPS and good luck in the draw.
  xxAngela

  VastaaPoista
 4. What a beautiful card and so pleased to see you using one of our beautiful images. Your cake looks delicious too! Thank you for joining us at TPS this week hugs Susan x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!