Lukijat

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Keiju ruusutarhassa

I Love ProMarkers #260   Fantasy/Fairy Tales - Fantasiaa/Satuja
Fairy in the Rose Garden
I've used very old and dried ProMarkers on Wings and Dress to get an illusion of pastels.
Used same pencils to Hearts too
and lot of Glossy Accents and Glitter (Wings, Flowers on her hair, Hearts)

Ei kannata heittää pois vanhoja, kuivia tusseja. Niillä saa aivan pastellimaisia värityksiä, kuten tässä A Day of Daisies digileimakuvassa. Värittelin kuivalla tussilla mekkoa, siipiä ja sydämiä. Keijun kasvot, kädet ja hiukset väritetty Flex Markereilla.

Laitoin Glossya siipiin, hiuksissa oleviin kukkiin ja sydämiin ja ripottelin päälle kimallehippusia. Kuvan alla ruusutarhaa ja ihan alimmaisena lilahtavaa/ruskehtavaa kirjepaperia.

ProMarkers: Blossom, Meadow Green,  Pastel Blue, Lavender
Flex Markers: Linen, Satin, Tea Rose
***
Armaani ahkeroi rannassa ja minä toimin ruokavastaavana. Kantelin kahvit rantasaunalla juotavaksi, ettei yhtään kauniista ja lämpimästä työajasta menisi hukkaan huhkijalta.
 
Ruoka sentään syötiin kotosalla keittiön pöydän ääressä :) Mentiinpä jälkiruokakahville terassillekin! ...ei siis koskaan liian kiirettä!
 
Välissä kortteilua ja lehdenlukua minulle. Lokoisaa oleskelua vaan. Ulkona keksin vaikka mitä puuhastelua. Alas rantaan ja ylös mäkeä rannasta oli vain yksi monista mukavista pistäytymisistä :)
 
Naapurin koirat olivat täystyöllistettyjä, niiden kun pitää haukkua aina kun avaan ulko-oven! Kerran piti mennä ulos hätistelemään kissa joka yritti vaania lintuja lumikasan takaa ruokintapaikan luona. Ei mokoma lotkauttanut korvaakaan vaikka koputtelin ikkunaan! Siirtyi makailemaan siemensankon alle!!
 
Siispä ulos ja harjalla huiskaisemaan pois mokoma piilossa lojuja. Ajelin sen samantien omaan pihaansa asti ja mospotin tiukasti, ettei tänne ole tulemista jos lintuja jahtaa. Muuten saa tulla ja hiiret, rotat ja myyrät sallittua riistaa, ole hyvä.
 
Eipä tainnut ohje mennä ihan perille, sillä iltapäivällä samainen katti lonki muina kissoina taas väärään suuntaan. Nyt kopautus ikkunaan teki tehtävänsä. Muisti sentään hirmuisen muijan harja kädessä!   

Ruokintapaikalle ilmestyi toinenkin musta lintu ja sen kumppani, harmaampi ja soukempi. Yhteen kuvaan en niitä saanut vaikka yritin. Sentään molemmat urokset ja fasaani naaras mahtuivat melkein yhteen aurinkoiseen läikkään ruokintapaikalla.
Tänään on siis ollut upea aurinkoinen päivä ja lisää tälläistä vielä luvassa! Hyvä!! Nautitaan auringosta ja lämmöstä.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!