Lukijat

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kalastajalle kortti

P*skarteluhaaste #268   Vedenalainen maailma
For a Fisherman
Kun kalastelija jää eläkkeelle on hänellä vihdoinkin aikaa viettää vesillä laatuaikaa! Toivon mukaan on aina tyyntä ja tarpeeksi lämmintä ja kala syö sopivan usein.

Kohokuvioin mustan Color Core kartongin, hinkkasin pintaa rikki vielä lisää, että alta kuultaa veden sininen. Stanssasin kiekuroita ja lehdyköitä ja väritin ne painelemalla vihreillä leimasintyynyillä. 

Kalat kimaltavia tarroja kuin myös ilmakuplat. Kaunis kuva on osa taulusta jossa japanilainen kalastaja seisoo veneessä hyvin tyynellä säällä iltahämärän juuri laskeutuessa, tai voihan olla myös kyse aamuhämärästä, mene tiedä...
***
Pitääpä pistää vihdoinkin kuvaa ostoksistani joita tein P*skarteluhaaste #266  saamallani voittosetelillä Heidin Korttipajasta.
'Täyskaato' eli tuo keilajuttu on ihan ylimääräinen. KIITOS! Ja kiitokset tosi nopeasta postituksesta, en ehtinyt edes odotella kun jo sain palkintoni postilaatikkoon :) Kiitos myös P*skarteluhaasteen väelle!
***
Tänään on TV ollut auki melkein heräämisestä lähtien ja koko ajan sieltä tulee hiihtoa Salpausselältä tai pyssyjen kera Kontilahdelta! On se vaan sellainen vetonaula tuo selostajan innostunut ääni, että ihan pakko välillä kurkata mitä meneillään :)

Vaan olen sentään muutakin ehtinyt. Kortteilla tottakai. Lukea päivälehden, tehdä ristikkoa, hakea puita huomiseksi, viedä roskat ja jollakin ulkomenolla huiskaisin harjalla auton etulasin päältä vihoviimeiset melkein sulaneet lumet pois, ennenkuin yön pakkanen sulattaa kaiken kiinni lasiin.

Sanoinko jo, että yöllä oli satanut maan valkoiseksi ja kauniiksi?

Oli tosi hienon näköistä kun herättyä kurkkasin ovatko fasaanit ruokailemassa! Kaikki parin sentin lumimassan alle pehmenneenä ja oi niin puhtaan valkeana! Kyllä sitä hengästyneenä katseli pitempäänkin.

Päivän mittaan plusasteet sulattivat sitten pois melkein kaiken. Ei siis kauneutta mielin määrin saada enää ahmia :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja upea palkinto.
    Oikein hienoa naistenpäivää sinulle.

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno kortti. KIva idea. Ja hienon palkinnonkin olet saanut. Hyvää naistenpäivää.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!