Lukijat

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kabinet kortti kukan kera

P*skarteluhaaste #271   Bingo rivini: Keltainen - Piparireuna - Gesso
Congrats!
Toivon mukaan valkoinen maali käy kun minulla ei ole gessoa? Muuten siihen kaatuu koko haasteeseen osallistuminen tällä kertaa...

Keltaista löytyy niin pohjakartongista kuin kukkasestakin.Värittelin kuvan ProMarkereilla ja leikkasin ääriviivoja sieltä täältä seuraillen.

Pohjan kuviot tehty parilla sabluunalla maalia läpi tuputtaen. Se piparireuna on ylijäämänauhojen toinen reuna, sekin piparireuna nurinpäin...
***
Kurkkaapa vielä joutessasi edellistäkin postausta. Siellä hieno ATC-kortti jonka sain vaihdossa. Enempää en kerro, käy itse katsomassa!

Hurja puuskainen ja jäätävän kylmä tuuli kiskaisee oven melkein käsistä sen siliän tien kun ovea yrittää aukaista ulos mennäkseen! Eipä tosin sinne kovin mieli teekään, mokomaan arktiseen ilmastoon.

Onneksi telkkarista on tullut katsottavaa niihin hetkiin jolloin ei ole ollut muuta tähdellisempää!

Kyllä hyvä harrastus jota voi harrastaa kotosalla milloin vain on hieno asia! Tälläisenäkin kylmänä päivänä voi mennä työhuoneen puolelle ja alkaa suunnitella kortteja, eikä tarvitse pukea ylleen paksulti hyntteitä mennäkseen ulos jotain harrastamaan jossakin muualla.

Vaikka on perjantai ja monille siivouspäivä, en aio edes harjaa liikauttaa! Siivosin nimittäin eilen oikein perusteellisesti. Vein matot terassin kaiteelle tuulettumaan ja imuroin jopa sohvien alta ja takaa siirrettyäni ne paikoiltaan! Että olinkin ahkera :)

Nyt sitten voin hyvällä omallatunnolla keskittyä olennaiseen, eli laiskotteluun. ...ja viikonlopun alkuun!

5 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!