Lukijat

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Hyvää Naisten päivää!

Live & Love Crafts #33   Foto inspiration Collage - Valokuvakollaasista inspiraatiota
For Mother and all the other Ladies too today!

Olkoon nämä ruusut meille kaikille naisille näin kansainvälisenä Naistenpäivänä! Olkaa hyvä!!! Äitienpäiväkin tulee tuota pikaa, joten sitä ajatellen kortteja syntyy harva se päivä.
 
Tässä hiukan kimaltavaa kuviollista paperia alla ja samasta nimettömästä lehtiöstä toinenkin paperi, pinkki punakuvioinen. Inspiraatiokuvissa oli paljon ruusuja, pitsiä, hempeitä pastellivärejä. Siksi raamitin kuvan hempeästi sydän boordilla ja solmin ohuesta pitsistä pari rusettia. Jokunen perhonenkin lennähti korttiin, onhan äitienpäivänä jo mahdollista nähdä niitäkin - ehkä - luonnossa?

Perhoset ja boordit saivat punaista leimaväriä reunuksiinsa, perhosten selkään painelin vielä BoBundyn leimasimella kuviotakin. Punaisella sutattu myos pinkin paperin reunat ja nurkat.
***
Yön aikaan oli lumien viimeisetkin rippeet kadonneet myrskyävässä vesisateessa. No jos ei ihan myrsky ollut niin ainakin kamalasti tuuli eilen illalla ja yöllä! 
 
Nyt kun talo on vuorattu paksulti jos jonkinlaisilla levyillä ja eristeillä, ei ulkoa yleensä kuulu yhtään mitään. Vaan illalla kyllä kuului tuulen ulinaa ja ryskettä!
 
Aamulla oli sitten tyyntä ja kirkastakin. Tosin siinä vaiheessa kun lähdettiin ajelemaan Savonlinnan suuntaan, tuulilasiin tiputteli ohuen ohutta tihkua...
 
Silvolan Nousulassa tanssittiin ja urheilut unohdettiin melkein kokonaan :) Joku tietysti mainitsi huonon tuurin ampujilla ja hopeamitalin tämänpäiväisestä hiihdosta mutta siinä taisikin olla kaikki sitä sorttia.

Naistenpäivän kunniaksi miehet saivat ottaa järjestäjien ostamia ruusuja ja antaa tanssiin hakiessa naiselle! Olimme siis illan kuningattaria jokainen! Sopivasti kun oli tasaparit, eli yhtä paljon naisia kuin miehiäkin. Väittipä joku tanssittaja, että kyllä miehiä oli enemmän kun hänkin joutui hakemaan edellisen tanssitettavan keittiöstä ...
 
Siellä hääräsi kolme naista nostellen aina vaan uusia voileipä- ja keksivateja ja keitellen aina vaan lisää kahvia.

Mukavasti aika kului hyvässä seurassa ja kotiin lähtiessä toivoteltiin pikaista näkemistä eli ensi kerralla taas tavataan.

TV näyttää aina vaan urheilua ja minä kuuntelen sujuvasti toisella korvalla kuinka joku juoksee kovaa ja tekee mestaruuden uusiksi. Siispä mukavaa sunnuntain jatkoa!

3 kommenttia:

 1. Ihana kortti.
  Upeaa huomata, että kuningattaria ollaan.
  Ihanaa Naistenpäivän iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Elegant vintageimage and card. Thanks for joining LLC for our March challenge.

  Hugz, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!