Lukijat

maanantai 23. helmikuuta 2015

Vain yksi ruusu, fasaaneja ja yllärisukat

Allsorts Week 299   Colour Purple - Purppura väriä
Just one Rose
Kaunis taustapaperi uudesta lehtiöstä jonka ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta. Sillä ei sen kummempaa nimeä kuin design papereita. Paperit mielestäni tosi hauskoja ja erilaisia kuin yleensä. Ei säännöllisiä riveja kukkakuvioita tai viivoja tai ruutuja vaan kaikkea vähän siellä täällä!

Tämä paperi oli kuvioltaan juuri tälläinen. Lisäsin vain vihreää väriä harmaapohjaisille alueille, että sopisi paremmin varsinaiseen kuvaan. Ruusun värittelin sen seitsemällä tussilla, ennenkuin likimain purppuran väriä...

Raamitus kirjeensisustan harmaata ja toisena mustaa  kartonkia vinottain alta näkymään vähäsen. Hieno löytö olivat nuo juuri oikean väriset timantit, eli purppuraa nekin! Kukan väritys meni överiksi mutta lehtiin olen aika tyytyväinen. Ruusun taustaa sipaisin harmaalla ja vihreällä Mementolla.
***
Jo ennenkuin heräsin kolme fasaania oli syömässä! Kun kömmin keittiöön oli paikalla runsaasti pikkulintuja ja yksi uros fasaani vielä paikalla, joten heti kamera iskukuntoon ja kuvaamaan :)
Puuron syötyäni laitoin puita uuniin ja odottelimme aamukahvivierasta. Hänellä olikin yllätyksenä mukanaan minulle lahjasukat!
Kyllä kannattaa tulla vuoden vanhemmaksi kun näin ihanat  sukat saa :) KIITOS!
Päivän mittaan kurkkailin aina ohi mennessä ulos. Milloin oli pikkulintuja, milloin harakkapariskunta ja jossain välissä oli jopa kolme fasaaniurostakin sulassa sovussa ruokailemassa!
Lintujen hienot värit näkyvät nyt paremmin kun päivä oli aurinkoinen! Mukava alku viikolle.

2 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut siis! Ihanat ja varmasti lämpimät sukat ilahduttavat aina.
  Upea kortti, kaunis ruusu ja hienot paprut.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts'iin;-))m

  VastaaPoista
 2. Onnittelut.
  Meillä oli fasaanikukko `riesana` viimekeväänä. Hän oli tosi kovaääninen ja vihainen. Hän hyökkäsi kohti jos menin lähelle.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!