Lukijat

maanantai 16. helmikuuta 2015

Vaaleanpunaisia ruusuja ja neitokainen

P*skarteluhaaste #265   Bingo rivini vinoon: vaaleanpunainen - tumman sininen - raitoja
Congrats!
Jotenkin oli vaikea valita minkä bingorivin tekisin tällä kertaa. Aika viime tinkaan kortionteko jäi ihan siksikin. Vaan kun löysin tämän neitokaisen ja kasan päällimmäisenä oli vielä ruusukimppu, alkoi kortti syntyä kuin itsekseen!
 
Värittelin hempeällä vaaleanpunaisella ruusut ja neitokaisen asun ja tukkakin sai siitä raitoja, tosin ne varsinaiset raidat ovat alimmaisessa paperissa.

Tummaa sinistä raamina kuvalle ja tekstille ja rannekorussa ja silmät. Kuvan alla vielä hennon vihreää verkkoa pari palasta.
***
Tänään jännättiin mahtuuko rekka tulemaan pihaan ja sieltä pois. Saimme nimittäin tilatut ponttoonit, jotka jollain konstilla on vielä saatava rantaan ja jään päälle.
Mahtavan kokoiset ja painavat putkennäköiset  odottelevat huomista ja apuvoimia, joiden myötä mahdollisesti siirto rantaan onnistuu. Rekkaa ei sinne edes ajateltu yrittää usuttamaan, niin jyrkkä ja pitkä mäki sinne on ja tiekin aika naftin levyinen.

Varmaankin peräkärryllä ja mönkijällä ne siirtyvät, kunhan saadaan kyytiin ja kiinnitettyä, etteivät liu ajajan päälle! Vielä on harkinnassa viedäänkö yksitellen vai kaksittain vai miten...

Minun aurinkoinen talvisäinen maanantaini on mennyt mukavasti kotihommeleissa ja kortteillessa. Kyllä auringonpaisteella on ihmeellinen voima ihmisluonnon iloisuuteen! Koko ajan on hurjan energinen olo ja saa aikaiseksi vaikka mitä :) ... ja huomaan hymyileväni koko ajan!!

3 kommenttia:

  1. Wau, onpas tosi makea kortti. Upeat siniset silmät kortin ladylla.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!